.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword

Прием след 12ти клас - обяснете ми като на 5 годишен.

Начи, ей сега ще ми свършат ученическите години и не знам кво става след това. Знам само че има матура по БЕЛ и втора по избор... ок, после кво става? Каква е разликата между факултет, университет, колеж и тем не знам колко още подобни... в кое бих искал да се вмъкна? То хубаво мога да се разровя из нета, и съм го правил, мнол хуу че има купища информация, ама имам чувството че отвсякъде са изпуснали най-малкото просто основно нещо което ми трябва и очевидно очакват да го знам. Ем, не. Ще ме луциферизира ли някой? Смисъл, какво е най основното което да имам предвид, вторична информация вече съм чул купища... а именно, към какво да се насоча и наблегна при положение че свършвам 12ти клас след малко? Смисъл, имам тук там долу горе някакви интереси, ама в този ацтекски лабиринт са ми някакви окаяни, та, насоки?

Мега фен Аватара на Blab
    http://rsvu.mon.bg/RSVU/?locale=bg
    //не да се ръководиш по оценките, които са повече от неадекватни, но можеш да го ползваш като каталог;

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    А дали не бях като тебе преди малко повече от година... Колежът е това в САЩ, на което тук викаме университет. Факултетът е вътре в университета - например юридически факултет на Софийски университет.
    Към какво си се насочил горе-долу? Една много перспективна професия за момче е да стане програмист например. Софийски и Техническия тук според мен биха били удачен избор. Ако те влече правото - Софийски университет. Ако е икономиката - като мен в УНСС. То и право може в унсс, ама сякаш СУ е по-добре Ако не ти се занимава с Големия град, ВТУ е идеален избор - старата столица е много красива и сравнително тиха. От личен опит казвам, поне по кандидатстудентски съм ходил там. По принцип там има повечето специалности - право, МИО, компютърни науки (приеха ме, но впоследствие се отказах), информатика, филологии...
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на Blab
    //колежът предлага по-ниска степен на образование, нещо като полувисше;

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И аз бях като теб . Точно, заради своята несигурност и обърканост лесното ми беше трудно и бърках неща, които знам. Ох, смехория голяма беше... Сега съм студентка и много ми харесва. Исках едно, приехаме второ. Нещата не са толкова сложни. Просто се успокой и търси съвети от първа ръка, а не тук.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    има и колежи в България
    примерно Колеж по туризъм в Благоевград : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Chacho
    @slavito007, а какво е тогава университет в САЩ? В колежа се учи по-малко време и получаваш различна степен на образование, както Blab обясни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Яко... норните да са на ваша страна, хора! :Д

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Първо трябва да решиш с какво искаш да се занимаваш като завършиш. След това например искаш да станеш икономист. Добре , започваш да питаш/търсиш къде можеш да го учиш. Най-добре е да избереш икономически университет. Такива например са: УНСС , Стопанска академия "Ценов" , ВУЗФ . Проверяваш как се кандидатства там и така. Нищо сложно няма . В България ако кандидатстваш в колеж ще учиш една година по-малко и ще излезеш с Професионален бакалавър,но университета е по-добре от колежа ,защото после ако искаш да запишеш магистратура ще трябва да държиш една приравнителна година. Иначе самият университет е разделен на факултети. Това е общо взето.

Виждам късно темата и само мога да попитам какво и къде си влязъл да учиш? ;дд
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове