.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България

Боядисване ..

Като цяло ако може да ми обясните всичко за боядисването на косата,много ли се изтощава след боядисване,през колко време г/д се налагада се боядисват корените,ако евентуално решите да махнете цвета за колко време г/д пада боята и т.н...?Извинявам се ако вече има такава тема
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на strawberry88
    Определено косата се изтощава от боядисването.Корените се боядисват,когато се налага.На всеки с различна скорост му расте косата,но г/д на 2-3 седмици.Боята ако е качествена пада по-бавно.

Аз се боядисах точно преди една седмица и косата ми въобще неизглежда изтощена,да не кажа по-добре и от преди тоава.А за след това фризиорката ми каза,че поне на 1 месец трябва да се боядисва редовно за да може да се насити цвета.
    А за махането на цвета хич не е лесна работа,зависи как си си пребоядисала косата..Защото,ако си я направиш примерно черна или тъмно кафява.. после много трудно се маха цвета.С боя нестава-или не се захваща на косата или я прави на петна.
    Тогава вече ако си с дълга коса трябва да чакаш сигурно 1 година за да ти израсне твоя цвят на косата или има някакви продцедури за обезцветяване,но те вече изтощават много косата.
    Ти с какъв цвят на косата си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си