.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Помогнете ми!

Най-добрата ми приятелка скоро има рожден ден и нямам представа какво да и подаря. Приятелки сме вече повече от 10 години. Гледах във форуми, но там пишеше неща като бижу, парфюм, дрехи, а аз искам да е нещо по-оригинално.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    След като сте приятелки повече от 10 години би трябвало да знаеш на какво ще се зарадва..Може да й купиш нещо на любима група/изпълнител/филм..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Вече съм и подарявала албуми, тениски с щампи на групи.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Не знам дали ще ти хареса, но пробвай ваша обща снимка в рамка. Правила съм го и ми казваха, че е най-хубавия подарък, защото оставя спомен. Или пък намери в youtube уроци и и изплети гривничка или нещо подобно. Най-дългогодишната ми приятелка винаги ми подарява нещо ръчно направено. Направи й торта. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Пробвай това, също е щуро. Един оригинален шал също върши работа. Дано помогнах

Това за рамката наистина е добра идея ... на мен моята ми подари и много ме зарадва . А иначе някоя сладка блузка и гривничка няма да е зле също . Или обици .. може би парфюм И го опаковай , защото така е по-ефектно Дано съм помогнала !

Купи и ваучер за ден в СПА примерно за двете ви, или салон за красота. Деанам...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Някакви книга, ако обича да чете.

Нещо, което иска да си купи и ти е споделила.

Иначе нещо оригинално - само ти можеш да измислиш, защото ти си я познаваш от сума ти време, знаеш и кътните й зъби, както се вика и така нататък.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    Купи и ваучер за ден в СПА примерно за двете ви, или салон за красота. Деанам...
    Това е доста добра идея! Или пък някоя дреха, която си е харесала!

Ами да .. слушай я какво иска да си купи , аз така правя ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си