- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помогнете ми!
Най-добрата ми приятелка скоро има рожден ден и нямам представа какво да и подаря. Приятелки сме вече повече от 10 години. Гледах във форуми, но там пишеше неща като бижу, парфюм, дрехи, а аз искам да е нещо по-оригинално.
След като сте приятелки повече от 10 години би трябвало да знаеш на какво ще се зарадва..Може да й купиш нещо на любима група/изпълнител/филм..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Не знам дали ще ти хареса, но пробвай ваша обща снимка в рамка. Правила съм го и ми казваха, че е най-хубавия подарък, защото оставя спомен. Или пък намери в youtube уроци и и изплети гривничка или нещо подобно. Най-дългогодишната ми приятелка винаги ми подарява нещо ръчно направено. Направи й торта. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Пробвай това, също е щуро. Един оригинален шал също върши работа. Дано помогнах![]()
Това за рамката наистина е добра идея ... на мен моята ми подари и много ме зарадва . А иначе някоя сладка блузка и гривничка няма да е зле също . Или обици .. може би парфюмИ го опаковай , защото така е по-ефектно
Дано съм помогнала !
Купи и ваучер за ден в СПА примерно за двете ви, или салон за красота. Деанам...
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Някакви книга, ако обича да чете.
Нещо, което иска да си купи и ти е споделила.
Иначе нещо оригинално - само ти можеш да измислиш, защото ти си я познаваш от сума ти време, знаеш и кътните й зъби, както се вика и така нататък.