.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Кажете какво да правя !!!

Преди окло 2 месеца се наложи да се запиша на един курс и там се запознах с едно мн свестно момиче.Започнахме да си пишем всеки ден и да си споделяме и аз си я харесах безумно много.Преди около месец започнах да и права комплименти и си личеше че и е много приятно тогава един приятел ми каза да я питам дали би могло да стане нещо между нас и тя каза че просто не и се занимава с момче но иначе сум бил хубав и мил и така.Мина мн време от тогава и още си пишем не ме игнорва а напротив продулжаваме да си споделяме продулжавам с комплиментите но не мога да я забравя вече толкова дулго.Няколко човека ми казаха да не се отказвам и че с времето щяло да стане.ПЛС кажи какво да правя!!! Мерси предварително!

Само да си пишете, не е оферта, по-добре излизайте заедно. Но от друга страна щом ти е казала, че не й се занимава, по-скоро ме навежда на мисълта, че не те харесва.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Покани я да излезете двамата, пробвай се, пък каквото стане. А това с времето щяло да покаже е толкова глупаво според мен, че...

Възможно е да не те харесва, но пробвай пак за втори път и ако пак те отреже не се занимавай.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Покани я да се поразходите някъде.

Прибързал си според мен, толкова рано да я питаш за такова нещо. Поне е била искрена с теб и се държи все още доста приятелски с теб. Излезте заедно.

Голям фен Аватара на notlike
    Каниш веднъж. Ако откаже, може да има работа. Каниш втори път - ако откаже, значи бяга от теб. Следваща стъпка - игнор -> NEXT. В днешно време човек трябва да е прагматичен и да не си губи времето напразно
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Може просто да не те харесва, но тогава би и бил досаден, а вие си пишете... Може да не те има за потенциална жертва на целите си.. Може просто наистина да не и се занимава со момчета в момента.. Понакога главата на човек е в пълна каша... Понякога просто има нужда от.. нищо... От време да поразтреби. Продължавайте да си пишете. След време може да пробваш да я поканиш да излезете някъде. Засега просто поддържай връзка с нея. И да не саднеш!
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Започнете да излизате заедно и след известно време може пак да я попиташ дали иска да има нещо м/у вас,ако пак каже,че не й се занимава с момче - значи не те харесва
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Не се отказвай ... началото винаги е трудно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си