Ами не е хубаво момиче да пие, но и той го написа това !!!! Явно просто не е от хората, които забраняват или ограничават ! Има си въпроси човека-защо не отговорите на тях, ами се правите на толкова интелигентни... whatever... Аз преди като съм се напивала съм била по същия начин-лигава,раздразнителна,обиж дала съм, но не и човека до себе си (като се замисля само веднъж съм се напивала пред гадже) И съм крещяла по центъра, и съм говорила глупости на познати... това е то,алкохола-размътва ти мозъка ! ДА,нормално е поведението и, щом е след пиене, макар че може като е свикнала така, да го прави нарочно, като ползва за оправдание след това,че е пила... maybe ? Алкохола е оправдание и за много изневери ! Колкото и да е пила, повярвай ми, много добре знае как,с кого и защо спи,и че е ГРЕШКА Доколкото това "бихме ли изневерили,дори да обичаме човек" ... много е относително!Понякога човека до нас ни подтиква да го направим, ако не сме разбрани,ако не сме щастливи... не знам,всеки възприема по различен начин