.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Моля ви помогнете ми !!!

Здравейте !!!

Днес имах ужасен ден !!! Гаджето ми ми звънна и ми каза че някой му е звъннал на неговия тел и са му наговорили куп лъжи спрямо мен ... че съм се била ебала с някви батковци но това не е вярно аз живея в село и знам какво става !!! Моля ви откакто тръгнахме всеки му говори кум простотийй псямо мен и той постоянно им вярва и се караме !!! Той неиска да ми повярва че това което са му казали не е истина !!!

Моля ви помогнете ми !!!

Banned Мега фен
    помагам ти като ти кажа да се научиш да пишеш грамотно... иначе от колко време сте заедно ? казваш му или да ти вярва, или късате щото с тия филми така или иначе ще скъсате ако не започне да ти вярва

Що за гаджета сте, щом той вярва на думите на някой, обадил му се по телефона, а не на самата теб? Или трябва да изградите доверие (тук няма такова) или да се разделите. Друго решение няма!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Оф, т'ва не е ли тоя дето ти забраняваше да излизаш?

или аз бъркам авторката
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Оф, т'ва не е ли тоя дето ти забраняваше да излизаш?

или аз бъркам авторката
    Май е същата да (или поне аватара е същия) . Очевидно ти няма доверие,а това е от голямо значение в една връзка.Не знам как може да вярва на някакви си там вместо на собствената cи приятелка..
    Последно редактирано от druzilla : 09-02-2012 на 21:09
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Banned Голям фен
    Дай тръгни с мене аз ще ти вярвам щото ще разбера като лъжеш :Д хем да имам с кой да си говоря по камерата :Д пиши ми ЕЛ СИ..тоест ЛС

И за какво ти е да си с него, след като той не ти вярва и те прави нещастна? Разкарай го и толкова.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Мхм,зарежи го щом ти няма доверие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си