.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Обвинява ме в кражба..

Майка ми ме обвинява,че съм и взела 20 лева от протмонето,а аз всъшност не съм.Как да я обедя,че не съм??
    Омръзна ми вечно аз да съм им виновна само защото съм най-малката.. :@
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Едва ли майка ти може да е похарчила 20лв. и да е забравила. Поговорете нормално и се разберете защо й липсват пари.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Поговорэте си двэтэ като нормални хора и изяснэтэ проблэма.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Едва ли майка ти може да е похарчила 20лв. и да е забравила. Поговорете нормално и се разберете защо й липсват пари.
    +1 Едва ли ще те набеди без ричнина....

то вярно teenproblem, ама може ли пък за най-малкото тема да пускате, ние какво можем да направим? Просто говори с нея, не вярвам да е толкова трудно.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Според мен си ги е изхарчила и е забравила и нашите го правят тоя номер. ;дд

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Разговори, разговори и пак разговори -_- . Толкова е близо до ума
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Защо пък точно ти? Имаш брат или сестра, че си най-малката? .. Може да ги е изхарчила, изпуснала някъде.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Еми вземи открадни 20 лева от нея, поне за да има за какво да ти се кара.

Сериозно, стегнете се и започнете да използвате мозъка си.
    ГОВОРИ С НЕЯ.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Тая тема цял ден ми се набива в очите Така си го написала,все едно,че ще те съдят за обир на банка..Казваш на майка си,че не си ти,да говори там с братята и сестрите ти.Ако иска да ти провери стаята и нещата,за да се обеди,че не са у теб.Ние нямаме с какво да ти помогнем
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Наистина .. един разговор ще оправи нещата -.- Можем да говорим за това ..за да се разбираме

Поговори с нея и я убеди,че не си взимала парите..-.- . За най-малкото нещо пускате глупави теми. -.- ..

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от sladkabebova Виж мнението
    Майка ми ме обвинява,че съм и взела 20 лева от протмонето,а аз всъшност не съм.Как да я обедя,че не съм??
    Омръзна ми вечно аз да съм им виновна само защото съм най-малката.. :@
    Значи вече е изгубила довериети в теб . Опитай се да поговориш с нея и разнищтете проблема
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си