- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обвинява ме в кражба..
Майка ми ме обвинява,че съм и взела 20 лева от протмонето,а аз всъшност не съм.Как да я обедя,че не съм??
Омръзна ми вечно аз да съм им виновна само защото съм най-малката.. :@
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Едва ли майка ти може да е похарчила 20лв. и да е забравила. Поговорете нормално и се разберете защо й липсват пари.
Поговорэте си двэтэ като нормални хора и изяснэтэ проблэма.
то вярно teenproblem, ама може ли пък за най-малкото тема да пускате, ние какво можем да направим? Просто говори с нея, не вярвам да е толкова трудно.
Според мен си ги е изхарчила и е забравила и нашите го правят тоя номер. ;дд
Разговори, разговори и пак разговори -_- . Толкова е близо до ума
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Защо пък точно ти? Имаш брат или сестра, че си най-малката? .. Може да ги е изхарчила, изпуснала някъде.
Еми вземи открадни 20 лева от нея, поне за да има за какво да ти се кара.
Сериозно, стегнете се и започнете да използвате мозъка си.
ГОВОРИ С НЕЯ.
Тая тема цял ден ми се набива в очитеТака си го написала,все едно,че ще те съдят за обир на банка..Казваш на майка си,че не си ти,да говори там с братята и сестрите ти.Ако иска да ти провери стаята и нещата,за да се обеди,че не са у теб.Ние нямаме с какво да ти помогнем
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Наистина .. един разговор ще оправи нещата -.- Можем да говорим за това ..за да се разбираме![]()
Поговори с нея и я убеди,че не си взимала парите..-.- . За най-малкото нещо пускате глупави теми. -.-..
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън