.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    О,я престани,на 17 си нищо не е свършило,света не се върти около теб,нищо няма да оправиш ако само се депресираш и мрънкаш по форомите.Не мислиш ли че си минала възрастта в която мислиш че ти си най нещастната и всичко лошо се случва на теб,е в грешка си ако мислиш така,всички имат проблеми и представи си много по големи от твоите.Имаш ли покрив над главата?Имаш ли семейство?Ако да,нямаш право да мрънкаш.
    Брях,брях

...

Абе момиче знаеш ли че още нищо не си видяла знаеш ли какви проблеми имат другите хора .... и да ти кажа не само на тебе ти се случват само лоши неща ... ще видиш че след няколко години .... ще разбереш колко мн грешиш .. с тези проблеми с който ще се сблъскаш в бъдеще..

Цитирай Първоначално написано от Zarity Виж мнението
    О,я престани,на 17 си нищо не е свършило,света не се върти около теб,нищо няма да оправиш ако само се депресираш и мрънкаш по форомите.Не мислиш ли че си минала възрастта в която мислиш че ти си най нещастната и всичко лошо се случва на теб,е в грешка си ако мислиш така,всички имат проблеми и представи си много по големи от твоите.Имаш ли покрив над главата?Имаш ли семейство?Ако да,нямаш право да мрънкаш.
    +1
    Ти си тийнейджър .. живота ти започва сега ! И на мен ми се случват гадни неща , но ако обръщаш внимание на тях ще изпускаш НАИСТИНА важните неща ! Случва ти се нещо .. окей продължаваш ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО ! Не трябва да гледаш какво не ти е наред а какво ти е Защото има деца в Африка , които нямат храна , нямат вода , нямат нормално семейство живеят в мизерия .. нямат компютър за да се оплакват по форумите нали !?На тях какво им е .. а замисли се Понякога ми се реве за гадни неща , но си казвам : Имаш невероятно семейство което те обича , дом , приятели и най-вече жива и здрава съм Бъди благодарна какво имаш
    Не те упреквам само казвам .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си