Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Не и го предлагаме. Иронизираме я да се стегне.

И преди 2-3 пъти съм разказвала тази историйка, ама айде пак. Имаше предаване за едно момиче по едно научнообразователно каналче, вече не помня кое. Та малката е на 14 и страда от ужасна кожна болест. Тя е една от супер малкото човечета с такова заболяване, което е доживяло до 14. Кожата и е твърда, дехидратирана и нацепена като мозайка. В следствие на дъъъъълга терапия не е вече на ивици кръв и месо. Няма нормална коса, родила се е с ципи на очите, практически без нос и цялата на дупки. Отгледана е на чист късмет. Ако не влиза във вода или не се маже с хидратиращи кремове (силни) на всеки 1-2 часа ще умре от обезводняване, защото нейната кожа, за разлика от нормалната, не е способна да задържа влага. Коремът и е вечно подут, защото е необходимо да спазва диета, която го прави такъв. Та това момиченце е отличничка, участва в 1000 странични клуба по хобита, има много приятели и се шегува през 5 минути. Спортува дори. Тя никога няма да има гадже. Няма да е красавицата на класа, няма да бъде наречена хубава, няма да има деца (стерилна е пак от заболяването), няма да живее нормален живот, но има силите да живее като хората и да не мрънка как на нея се случват все лоши неща при все, че има реална причина. Та някоя пикла дето не е случила на гадже ли трябва да го прави? Хъм?

Да, на хората се случва да изпадат в такива депресии и без такива проблеми. Ама не е лошо от време на време да слизат на земята. Когато ми се е случвало, мисля, че едно "Ми земи се самоубий." нямаше да ми дойде толкова зле. Като един мил шамар, пращащ те в реалността е. Поне в такива случаи.
+1 Така е, тъи че авторе трябва да се вземеш в ръце, а не да плямпаш наляво и надясно никой не може да се справи с проблемите ти само ти можеш, единствено можеш да намериш утеха в хората нищо друго. А да и света не е "направен" за слаби хора.