.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Help!!!

Hybrid View

Help!!!

Не знаех къде да пусна темата затова реших да е тук!

Значи вече 8 ден имам цикъл и не знам защо не спира, тече доста и няма намерения да спира. четох в други форуми и на много момичета и жени им се е случвало и някой казват, че може да е болест други че е нормално 1 да се случи при всеки и не знам на кой да вярвам.
    Здрасти!

Мега фен Аватара на xoxi
    Болна ли си? Аз когато бях на антибиотици веднъж ме държа цял месец.
    Най-добре потърси мнението на специалист колкото се може по-скоро. Не е нормално попринцип да ти тече повече от седмица.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    На мен цикъла ми е много нередовен и се случва да имам толкова време, но максимумът ми е бил точно осем дни. Ходила съм на лекар и той каза, че е нормално и може да минат години, докато се нормализира и да стане редовен и да ме държи както си е нормално, а не по цяла седмица.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Посъветвай се с личният си лекар и ако се наложи иди на гинеколог. 8дни да тече и дори да няма намерение да спира не е нормално.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Спукала се е тръба

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тъпанар.
    Иди на гинеколог.Не е нормално 8 дни да тече и да не спира.
    maDamn

Ох, слава на бога започва да намалява до утре ще спре.
    Здрасти!

И все пак ако нещо те притеснява се посъветвай с личния си лекар.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз бях в подобно положение, но мислех че ще спре и не отидох на лекар докато не стана по сериозно и се наложи..Когато отидох на лекар (на 14 ден)..той ме попита защо не съм отишла по-рано след като съм видяла че ми върви повече от 7 дни и ми каза че е нормално цикъла да продължава не повече от седмица..Затова ще те посъветвам да отидеш по скоро на лекар..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    На лекарите се вярва в такива случаи. Не на това какво ще ти напишат няколко 15-16 годишни във форума.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако си по-малка и ти е дошло скоро,нормално все още е нередовен.Ако пък не,може би се дължи в промяната на климата,или нещо си се разболяла.. ? И при мен стана така,дните си минаваха,а то не спираше.. накрая се стигна до там,че не ми беше спирало 1 месец,отидох на гинеколог и се оказа,че имам кисти на яйчниците.Ето вече 2 години пия хапчета (противозачатъчни).Вземи отиди на лекар,добре ще направиш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си