.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Ще уча в Италия

Здравейте, преместих се да уча в Италия с майка ми , сега ще съм 10ти клас в езикова гимназия с френски и латински език. Езика го знам почти перфектно но проблемът е че не познавам никoй от тук... На 5ти септември се започва училище и ми е много притеснено ! Не знам дали ще мога да се спрятеля с някои от класа, много съм срамежлива и не знам какво да правя ! Ако някои може да ми даде някакъв съвет ще съм му много благодарнааа...!! : ))

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ще си намериш приятели,спокойно!Говори с всички и се усмихвай.
    А може да има и българи там.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Щом нямаш проблем с езика,няма причина за притеснения Ще се запознаеш с класа,ще намериш хора със сходни интереси..Не се притеснявай
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Като знае6 езика си мнооого добре.Няма за какво да се притеснява6.И късмет!!!!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ех...да ти имам проблема...Блазе ти!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Аз бях в 5 клас като се преместихме с нашите да живеем в Канада . В чужбина е различно децата не те гледат сеедно си изрод както е в България ще те приемат много добре и бързо ще намериш приятели , само бъди уверена
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си