.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

НЕПОЗНАТИЯТ ;ДД

Здравейте, от много време ви чета, а сега реших да се регистрирам и да помоля за съветите ви.Момиче на 15 години съм.Наскоро се наложи да вляза в детска болница за изследвания.Там има деца от различни градове със севъзможни болести.Там срещнах много деца на моята възраст, но едно момче някак се наби в съзнанието ми.Не сме говорили само се спопоглеждахме:
    вървях по коридора видях го той ме гледаше както и аз него и той отмести погледа си аз се усмихнах и ме погледна отново, общо взето ме гледаше когато бяхме близко ..но за мен това не означава нищо.Не успях да се запозная с него защото не го заварих сам (в повечето време беше с майка си).Искам да се запознаем, да си чатим и да се видим някой път Изписаха ме, но трябва да отида за епикриза и ще се видим.. има шанс да го видя сам, но някак си ме е срам да отидса при него и да се запозная..много пъти мислех да вляза в стаята му и да му оставя на листче скайпа ми ( разбира се докато го няма ) но ми се строри някак тъпо не знам.. някакви идеи имате ли ?

Мега фен
    Случвало ли ти се е да гледаш някаква случка на живо / по телевизията и от поведението на тия хора, дето ги гледаш, направо теб да ти става неудобно.
    Като си го представих това с листчето и ... /facepalm

Нищо няма да ти стане ако отидеш, представиш се като бял човек и го питаш как се казва >.> Срам, не срам - т'ва ти е вариантът.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Може да духне вятъра през прозореца, да отвее листчето зад шкафа или под леглото.. И нинджовските ти изпълнения за тихомълко влизане в чужда стая ще отидат по дяволите. -.- Отивай и се запознавай с него. Няма да умреш. Със срам нищо не се постига.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aleksiq22 Виж мнението
    Здравейте, от много време ви чета, а сега реших да се регистрирам и да помоля за съветите ви.Момиче на 15 години съм.Наскоро се наложи да вляза в детска болница за изследвания.Там има деца от различни градове със севъзможни болести.Там срещнах много деца на моята възраст, но едно момче някак се наби в съзнанието ми.Не сме говорили само се спопоглеждахме:
    вървях по коридора видях го той ме гледаше както и аз него и той отмести погледа си аз се усмихнах и ме погледна отново, общо взето ме гледаше когато бяхме близко ..но за мен това не означава нищо.Не успях да се запозная с него защото не го заварих сам (в повечето време беше с майка си).Искам да се запознаем, да си чатим и да се видим някой път Изписаха ме, но трябва да отида за епикриза и ще се видим.. има шанс да го видя сам, но някак си ме е срам да отидса при него и да се запозная..много пъти мислех да вляза в стаята му и да му оставя на листче скайпа ми ( разбира се докато го няма ) но ми се строри някак тъпо не знам.. някакви идеи имате ли ?
    Листчето е добра идея, щом си срамежливка на 15, но или му напиши номера си, или му дай фейсбук. Поне да знае как се казваш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ъъъ...
    troll alert...

just sayin' пък вие правете квото знаете
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

В първи-втори клас се пускаха листчета в чантите на момченцето/момиченцето и там пишеше, че го/я харесваш ... jusi sayin...

Другите са прави не се притеснявай заговори го, а ако нещо се обърка извини се и не се срсмувай винаги може да се поправи всичко

от тези телефони и компютри населението не смее две думи да си каже в очите
    по същество - заговори го нищо няма да загубиш, може пък и него да го е срам да те заговори ^_^

Мега фен Аватара на Зайче..
    и аз бях така преди, ама наскоро не знам какво ми стана и сякаш спря да ми пука. Дори преди около месец ми беше първото запознанство с момче по моя инициатива :Д много тъпо звучи, ама бая усилия ми костваше.. та, искам да кажа, като човек, който знае какво е да те е срам, че няма нищо лошо, страшно или срамно в това да се запознаеш с някой. успех ;3
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    и аз бях така преди, ама наскоро не знам какво ми стана и сякаш спря да ми пука. Дори преди около месец ми беше първото запознанство с момче по моя инициатива :Д много тъпо звучи, ама бая усилия ми костваше.. та, искам да кажа, като човек, който знае какво е да те е срам, че няма нищо лошо, страшно или срамно в това да се запознаеш с някой. успех ;3
    Кви усилия ти е коствало?

По темата: Постъпи, като зайчето

Отидох, нямаше как да се запозная с него (майка му беше там) видях се с някои приятелки и се оказа, че са близки с момчето от стаята му.Излязохме с трях и момчето от стаята.Когато той разбра отиде извика го (явно му е разказал0 бях притеснена.. той дойде ии какво стана в този момент не мога да си обясня,...колкото и глупаво да звучи започна да ми тече кръв от носа.л.много кръв не можехме да я спрем 20 мин..той седеше и ми се усмихваше започна да прави набираня..и някакви неща прибраха си се..уж се разбрахме , че по-късно ще дойдат пак..но после разбрах, че той е турчин (по никакъв начин не ми пречи..) но не е могъл да разбере какво точно се случва, спрях кръвта и седнах с приятелката ми ан пейката а той беше на балкона ..целия следобед (до сега не го беше правил) постоянно гледаше..постоянно..но после не дойде..не успяхме да се запознаем..дадох на едно листче скайп и фейсбук .. ако сиак да ме намери..след малко някакво турско женско име ме намери във фейсбук....и може би вече вясичко е загубено..но определно се видя че има интерес

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Ебаси готиния пич. На теб ти е потекло кръв от носа, а той ти се е усмихвал и се е набирал. Такова нещо за първи път чувам.

Цитирай Първоначално написано от urlittlelady Виж мнението
    от тези телефони и компютри населението не смее две думи да си каже в очите
    по същество - заговори го нищо няма да загубиш, може пък и него да го е срам да те заговори ^_^
    Напълно съм съгласна !!! ... Пълен ужас е с тези компютри, че и изневерите идват от тук Смелост му се вика, отиваш и го заговаряш.. ако ще с едно "колко е часът?" или просто "Здравей,искам да се запознаем?" )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си