Отидох, нямаше как да се запозная с него (майка му беше там) видях се с някои приятелки и се оказа, че са близки с момчето от стаята му.Излязохме с трях и момчето от стаята.Когато той разбра отиде извика го (явно му е разказал0 бях притеснена.. той дойде ии какво стана в този момент не мога да си обясня,...колкото и глупаво да звучи започна да ми тече кръв от носа.л.много кръв не можехме да я спрем 20 мин..той седеше и ми се усмихваше започна да прави набираня..и някакви неща прибраха си се..уж се разбрахме , че по-късно ще дойдат пак..но после разбрах, че той е турчин (по никакъв начин не ми пречи..) но не е могъл да разбере какво точно се случва, спрях кръвта и седнах с приятелката ми ан пейката а той беше на балкона ..целия следобед (до сега не го беше правил) постоянно гледаше..постоянно..но после не дойде..не успяхме да се запознаем..дадох на едно листче скайп и фейсбук .. ако сиак да ме намери..след малко някакво турско женско име ме намери във фейсбук....и може би вече вясичко е загубено..но определно се видя че има интерес