- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със същия пол
Е като си пълнолетна да не си хванала Господ за шлифера?
Ще правя, да. Вадя листчето и почвам да записвам.
Просто ми е интересно. Не са ми забавни такива момиченЦА като теб, които все едно като са пълнолетни и се мислят за недосегаеми. Слез малко на земята.
По поста ти, който е в началото на страницата. Като си пълнолетна, не си нищо повече от другите, въпреки че и аз съм пълнолетен.
Айде сега като не съм ти забавен, бягай при момиченцата да им правиш френска любов.
в тоя форум има много остри п'утки. леко да се не порежете на някоя.
Казах, че питам от любопитство. Не чети между редовете, пълнолетно момиче. Ха-ха, смях голям!
Честно писнало ми е от такива потребители които като почнат да се карат запълват цялата тема с простотии. Ами пишете си на ЛС никой не е длъжен да ви гледа сеира.
P.S. Нищо лично хора.![]()
Не и не знам каква е тази мода (при жените) през последните няколко години. Познавам едно момиче, които уж само да пробва то взе, че и хареса и от тогава само с жени си действа. Лично аз не бих си и помислил за такова нещо.
не бих го направилане са се свършили момчетата ,че да налитам на момичета ;д
Забелязала съм, че голям процент от жените искат да пробват с друга жена.
И аз в това число.
Даже съм мислила за тройка с още една жена и един мъж.
Само не моя мъж, че трудно ще стане да го деля.
Голяма класика си е така, предполагам. ^^
Последно редактирано от lamer4e7o : 09-08-2012 на 21:12
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пробвала съм преди време. Хубаво изживяване, но не е като да може да замести момче. Поне за мен. (19г.)
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Никога не е представлявало интерес за мен. Не бих пробвала, даже би ме било гнус, определено.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тази идея и на мен ми звучи съблазнително, но не съм пробвала.
Иначе малко ми е странно, обичам френската любов и съм обедена, че едно момиче знае какво и как да прави по-добре от всеки мъж, но не знам дали не би ми било неприятно аз да я правя на друго момиче... Хем ми е интересно да пробвам, хем не ми стиска!
Аз съм момиче някое момиче да иска да пробва с мен ? ;D Само ще си сложа перука и ще го нарека врибратор.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал