.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 133
    Мега фен
    това е грях!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Тази идея и на мен ми звучи съблазнително, но не съм пробвала.

Иначе малко ми е странно, обичам френската любов и съм обедена, че едно момиче знае какво и как да прави по-добре от всеки мъж, но не знам дали не би ми било неприятно аз да я правя на друго момиче... Хем ми е интересно да пробвам, хем не ми стиска!
    Не ти стиска? Защо, не е чак такава болка за умиране.
    Пък да ти кажа - също толкова голям кеф е да гледаш как жена ти се гърчи в ръцете, както когато гледаш мъжа как го прави .

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А ето тоя вариант ми изглежда доста съблазнителен.Особено ако и жените проявяват нежност една към друга
    О, че без нежности между двете жени к'во прайм .

Супер фен Аватара на DennisCobain
    И аз съм пробвала. Беше много хубаво изживяване. Момчетата нещо не ме привличат.. изобщо не мога да си представя да правя секс с момче.
    (18г.)

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    О, че без нежности между двете жени к'во прайм .
    Ох ох само да не си го представям че както пее кака ти Йоана от Deep Zone: "Лесно се възбуждам.Лесно се възбуждам"
    и ще вземе да ме тресне по челото.

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    И аз съм пробвала. Беше много хубаво изживяване. Момчетата нещо не ме привличат.. изобщо не мога да си представя да правя секс с момче.
    (18г.)
    Няма какво да си го представяш. От опит глава не боли Може просто да си би, а може и повече да ти хареса знае ли човек.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-10-2012 на 06:52
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

norwich защо не пише тука???

Не, не мога. Отвратително ми е само като си го помисля

За мен лично е неприемливо,но ако на някои хора им харесва защо да не го правят?

Не, не мога. Отвратително ми е само като си го помисля
    Или пък просто така си си втълпила/ са ти го втълпили, защото първият път ти е бил с жена.
    Психиката е много интересно нещо.

Аз например предполгам откъде е дошла възбудата ми по лесбоизпълненията.
    Когато бях доста по-малък със семейството ми гледахме някакъв филм дето един мъж и една жена отвлякоха една друга жена.Тя се опитваше да избяга и в един момент се стигна до там че лошата жена започна да прелъстява добрата и се стигна до секс със доста големи подрбности. Усетих че нещо в мен се надига въпреки че това тогава ми изглеждаше страшно неправилно.Любов между две жени.Започнах да усещам някакви странни усещания,които до преди това не бях изпитвал.Малко след това имаше и сцена между лошият мъж и добрата жена,който искаше да прави секс с нея, а тя само го мотаеше,защото беше напълно вярна на своя мъж. И тъкмо вече да започваше да върши работа и го убиха.През тези две ситуации странното усещане се засилваше докато по едно време не започнах да изпитвам нещо като приятни спазъмчета и нещо ми примокри на гащите,но не беше урина.На другият ден отидох в тоалетната и си помислих за двете лесбийки как едната прелъстява другата галейки я по-гърба, а тя постепенно се отпуска и и обяснява колко са и меки и нежни ръцете. Е, тогава разбрах че вече съм започнал да узрявам полово
    Та в тоя ред на мисли помисли си точно каквото те е накарало да мислиш така, дали наистина е толкова отвратително усещането ти и имаш ли истински повод за това. Попринцип така понякога реагират изнасилените жени.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Niakoitam е права. Както на нея и е хубаво с жена,на теб така с мъж.. Няма нищо отвратително.

Или пък просто така си си втълпила/ са ти го втълпили, защото първият път ти е бил с жена.
    Психиката е много интересно нещо.

Аз например предполгам откъде е дошла възбудата ми по лесбоизпълненията.
    Когато бях доста по-малък със семейството ми гледахме някакъв филм дето един мъж и една жена отвлякоха една друга жена.Тя се опитваше да избяга и в един момент се стигна до там че лошата жена започна да прелъстява добрата и се стигна до секс със доста големи подрбности. Усетих че нещо в мен се надига въпреки че това тогава ми изглеждаше страшно неправилно.Любов между две жени.Започнах да усещам някакви странни усещания,които до преди това не бях изпитвал.Малко след това имаше и сцена между лошият мъж и добрата жена,който искаше да прави секс с нея, а тя само го мотаеше,защото беше напълно вярна на своя мъж. И тъкмо вече да започваше да върши работа и го убиха.През тези две ситуации странното усещане се засилваше докато по едно време не започнах да изпитвам нещо като приятни спазъмчета и нещо ми примокри на гащите,но не беше урина.На другият ден отидох в тоалетната и си помислих за двете лесбийки как едната прелъстява другата галейки я по-гърба, а тя постепенно се отпуска и и обяснява колко са и меки и нежни ръцете. Е, тогава разбрах че вече съм започнал да узрявам полово
    Та в тоя ред на мисли помисли си точно каквото те е накарало да мислиш така, дали наистина е толкова отвратително усещането ти и имаш ли истински повод за това. Попринцип така понякога реагират изнасилените жени.
    Shut the fuck up! -.- имам повод, да - не се чувствам като момиче, ок?

_LadyMims97_ първо да се уточним че съм мъж.
    DennisCobain 1.Нещо ми се струва че ми грубееш, а това не ми харесва особено.Аз просто се опитвам да дам някои предположения и ако не ти харесва изобщо не отговаряй. Достатъчно съм любезен,но мога и да не съм.
    2.Може да го кажеш това и на български ако искаш все пак това е български форум
    3.Не ти знам поводите. И аз си имам много поводи за много неща. Ако не се притесняваш може да споделиш. Е, като гледам на колко години си имам някакво съмнение че или яко се самонавиваш или просто някое и друго момче те е убидило по злобно или ъъъ ти е разбило сърцето и не можеш да се освестиш още.
    4.Това ти на кой ще си предлагаш тялото ама хич не ме грее.Това си е лично твой избор, а аз както казах и понякога обичам да гледам такива работи.
    Еееее деба ти се опитваш да се държиш добре те ти се зъбят тука.

Извинявай Niakoitam.
    И отново напълно подкрепям мнението ти!

4.Това ти на кой ще си предлагаш тялото ама хич не ме грее.Това си е лично твой избор, а аз както казах и понякога обичам да гледам такива работи.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Правила съм секс с момиче, даже имахме връзка 2 години, хубав беше, но не може да се сравнява с този, който правя с мъжа ми. Колкото до сексуалността, би съм, но с друго момиче не съм пробвала, може би ако бях сама - да, но срещнах момчето, с което искам да прекарам живота си и нямам подобни намерения
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

ар ю фъкин инсейн ?

Мега фен Аватара на draid
    Разправяте, че истинските мъже били на привършване, ама като гледам положението и при вас не е розово...

_.Не ти знам поводите. И аз си имам много поводи за много неща. Ако не се притесняваш може да споделиш. Е, като гледам на колко години си имам някакво съмнение че или яко се самонавиваш или просто някое и друго момче те е убидило по злобно или ъъъ ти е разбило сърцето и не можеш да се освестиш още..
    Еми не позна отново. Както казах, момчетата не ме привличат. Защо толкова се опитваш да ме убедиш в противното си нямам на идея.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Никога не ме е и няма и да ме привлече секс без мъжки атрибут...Лично мнение,моля не ме изкарвайте "ненормална"
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен
    Shut the fuck up! -.- имам повод, да - не се чувствам като момиче, ок?
    Shemale ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на Me4encety
    На същото мнение съм като DennisCobain. Само,че не схващам как така е би като няма никакви мераци към другия пол

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    На същото мнение съм като DennisCobain. Само,че не схващам как така е би като няма никакви мераци към другия пол
    Ами просто не е би, а лесбийка.
    Welcome to the Jungle...

не, от година-две някъде не ме привличат и жените. Асексуална съм.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    А родителите ти знаят ли?

Знаят.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    не, от година-две някъде не ме привличат и жените. Асексуална съм.
    Ти си толкова объркано създание, че и сама не знаеш какво си. Според мен имаш някакви психически отклонения.

Но споко, трябва да има и такива индивиди, които ни показват какви НЕ трябва да бъдем.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Супер е, че знаят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си