- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със същия пол
това е грях!
И аз съм пробвала. Беше много хубаво изживяване.Момчетата нещо не ме привличат.. изобщо не мога да си представя да правя секс с момче.
(18г.)
Ох ох само да не си го представям че както пее кака ти Йоана от Deep Zone: "Лесно се възбуждам.Лесно се възбуждам"
и ще вземе да ме тресне по челото.
Няма какво да си го представяш. От опит глава не боли Може просто да си би, а може и повече да ти хареса знае ли човек.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-10-2012 на 06:52
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не, не мога. Отвратително ми е само като си го помисля![]()
За мен лично е неприемливо,но ако на някои хора им харесва защо да не го правят?
Или пък просто така си си втълпила/ са ти го втълпили, защото първият път ти е бил с жена.
Психиката е много интересно нещо.
Аз например предполгам откъде е дошла възбудата ми по лесбоизпълненията.
Когато бях доста по-малък със семейството ми гледахме някакъв филм дето един мъж и една жена отвлякоха една друга жена.Тя се опитваше да избяга и в един момент се стигна до там че лошата жена започна да прелъстява добрата и се стигна до секс със доста големи подрбности. Усетих че нещо в мен се надига въпреки че това тогава ми изглеждаше страшно неправилно.Любов между две жени.Започнах да усещам някакви странни усещания,които до преди това не бях изпитвал.Малко след това имаше и сцена между лошият мъж и добрата жена,който искаше да прави секс с нея, а тя само го мотаеше,защото беше напълно вярна на своя мъж. И тъкмо вече да започваше да върши работа и го убиха.През тези две ситуации странното усещане се засилваше докато по едно време не започнах да изпитвам нещо като приятни спазъмчета и нещо ми примокри на гащите,но не беше урина.На другият ден отидох в тоалетната и си помислих за двете лесбийки как едната прелъстява другата галейки я по-гърба, а тя постепенно се отпуска и и обяснява колко са и меки и нежни ръцете. Е, тогава разбрах че вече съм започнал да узрявам полово
Та в тоя ред на мисли помисли си точно каквото те е накарало да мислиш така, дали наистина е толкова отвратително усещането ти и имаш ли истински повод за това. Попринцип така понякога реагират изнасилените жени.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Niakoitam е права. Както на нея и е хубаво с жена,на теб така с мъж.. Няма нищо отвратително.
_LadyMims97_ първо да се уточним че съм мъж.
DennisCobain 1.Нещо ми се струва че ми грубееш, а това не ми харесва особено.Аз просто се опитвам да дам някои предположения и ако не ти харесва изобщо не отговаряй. Достатъчно съм любезен,но мога и да не съм.
2.Може да го кажеш това и на български ако искаш все пак това е български форум
3.Не ти знам поводите. И аз си имам много поводи за много неща. Ако не се притесняваш може да споделиш. Е, като гледам на колко години си имам някакво съмнение че или яко се самонавиваш или просто някое и друго момче те е убидило по злобно или ъъъ ти е разбило сърцето и не можеш да се освестиш още.
4.Това ти на кой ще си предлагаш тялото ама хич не ме грее.Това си е лично твой избор, а аз както казах и понякога обичам да гледам такива работи.
Еееее деба ти се опитваш да се държиш добре те ти се зъбят тука.
Правила съм секс с момиче, даже имахме връзка 2 години, хубав беше, но не може да се сравнява с този, който правя с мъжа ми. Колкото до сексуалността, би съм, но с друго момиче не съм пробвала, може би ако бях сама - да, но срещнах момчето, с което искам да прекарам живота си и нямам подобни намерения![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Разправяте, че истинските мъже били на привършване, ама като гледам положението и при вас не е розово...
Никога не ме е и няма и да ме привлече секс без мъжки атрибут...Лично мнение,моля не ме изкарвайте "ненормална"![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
не, от година-две някъде не ме привличат и жените. Асексуална съм.