Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
Не, не мога. Отвратително ми е само като си го помисля
Или пък просто така си си втълпила/ са ти го втълпили, защото първият път ти е бил с жена.
Психиката е много интересно нещо.

Аз например предполгам откъде е дошла възбудата ми по лесбоизпълненията.
Когато бях доста по-малък със семейството ми гледахме някакъв филм дето един мъж и една жена отвлякоха една друга жена.Тя се опитваше да избяга и в един момент се стигна до там че лошата жена започна да прелъстява добрата и се стигна до секс със доста големи подрбности. Усетих че нещо в мен се надига въпреки че това тогава ми изглеждаше страшно неправилно.Любов между две жени.Започнах да усещам някакви странни усещания,които до преди това не бях изпитвал.Малко след това имаше и сцена между лошият мъж и добрата жена,който искаше да прави секс с нея, а тя само го мотаеше,защото беше напълно вярна на своя мъж. И тъкмо вече да започваше да върши работа и го убиха.През тези две ситуации странното усещане се засилваше докато по едно време не започнах да изпитвам нещо като приятни спазъмчета и нещо ми примокри на гащите,но не беше урина.На другият ден отидох в тоалетната и си помислих за двете лесбийки как едната прелъстява другата галейки я по-гърба, а тя постепенно се отпуска и и обяснява колко са и меки и нежни ръцете. Е, тогава разбрах че вече съм започнал да узрявам полово
Та в тоя ред на мисли помисли си точно каквото те е накарало да мислиш така, дали наистина е толкова отвратително усещането ти и имаш ли истински повод за това. Попринцип така понякога реагират изнасилените жени.