.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Има ли проблем или аз прекалено много го мисля :?

Здравейте Ами с въпросното момче се запознах на 1 купон през юни, имаше забивка, което включва танци, целувки и усамотен разговор. След това не се бяхме виждали до преди няколко дена, но си пишехме от време на време във фейсбук, най-често той ме търсеше, но беше само чат, защото си имах гадже. Наскоро скъсах с гаджето си и понеже харесвам това момче, а чатът ни доста се разгорещи, го поканих вкъщи. Прекарахме си страхотно, той се държи много мило, обсипва ме с комплименти, и когато си пишем, и на живо, с две думи-изключително внимателен и възпитан. След тази среща зачестиха чатовете ни, в които продължаваме да флиртуваме и той не спира да ми показва, че ме харесва. И така...бяхме говорили да се видим днес, вчера му писах да се разберем, той не беше на линия, но го е видял по-късно....но не ми отговори :/. И днес цял ден не ме е потърсил. Защо? Възможно ли е да е променил отношението си към мен толкова бързо или просто аз съм голяма паника?

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Възможно е да е зает, да има някакъв анганжимент. Не притискай момчето толкова.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не скачай веднага на метлата.
    Може да е имал ангажимент, на всеки се случва да изникне нещо от време на време.

Дишай, остави го той да те потърси сега.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Години?

17 и двамата ...

и все си мисля, че и да е имал ангажимент, можеше поне да каже, като види, че съм го търсила, нали ?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от 4Questions Виж мнението
    17 и двамата ...

и все си мисля, че и да е имал ангажимент, можеше поне да каже, като види, че съм го търсила, нали ?
    Дай сега като например и моя има ангажимент, после забрави да ми каже и чак след 2 дни загрее, че е имало нещо, да го зарежа и заклеймя като пълен идиот.

Не си набивай излишни филми.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Понякога излизат и анганжименти, които са сериозни и не подлежат на промяна. Изчакай още малко, дай му време на момчето.

Иначе това, че си се целувала, докато имаш приятел, не говори много добре за теб, но да не обръщаме тази тема.

В момента е на линия, пък не пише...

Ами то не е задължително да ти пише, може да е на линия ама да прави нещо друго. И не знаеш що за ден е имал, може да не му е до разговори.

Току що ми се извини, че не е отговорил ^^

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от 4Questions Виж мнението
    Току що ми се извини, че не е отговорил ^^
    You Don`t Say ?

Ее хайде сега ... отношенията по фейсбутиту си имат строги правила. Ако някой не ги спазва това значи най-лошото, което можеш да измислиш.

Може би не е готов още измакай го малко не скачай веднага....ще ти се обади

прекалено много го мислиш, ясно, че ти е в главата, но не се напрягай толкова

Възможно е да се е случило нещо непридвидимо, не се панирай, просто разбери какъв е проблема : )))

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Представям си как ли ще реагираш, ако той в бъдеще не ти отговори на смс или обаждане...

Извинявай тръгнах да чета темата и да дам сериозен отговор... после прочетох частта с фасебоок.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не прибързвай с изводите си.

Напълно възможно е да е зает и да не е успял да ти отговори.
    Не вярвам, заради това, че си го поканила на кафе - да е променил мнението, отношението и всичко останало към теб. Още повече, че вече сте се виждали реално и най - вероятно е имал някакъв ангажимент.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Вече обмислям да пусна тема"Хората си имат живот.Това,че компютърът им е включен(а към него и скайп/фейсбук) НЕ означава,че са си вкъщи,ще ви видят съобщението и ще получите отговор до 2.7 секунди".
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си