.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Smile Кои ви купувва у4ебниците?

И горе-долу колко струват те?

Кой финансира купуването или кой отива да ги вземе? Иначе различно,зависи дали са нови или втора ръка,зависи по кои предмети..

Мега фен Аватара на Dagichka
    ти неграмотен ли си о.о а въобще първи клас имаш ли?

учебниците наще ги плащат, аз няма откъде да вадя толкова пари всяка година, стипендията ми е мижава и я ползвам за джобни. винаги си взимам втора употреба, не ми пречат, че са леко протрити и разшлямбени, вършат ми работа, после ги връщам и ми дават 30% от началната им стойност. около 60лв ми излизат.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Повечето книги си ги купувам втора употреба. Не ми пречат, че са такива. Важното е да са запазени и да си ми вършат работа. Миналата година ми излязоха около 35 - 40 някъде, не повече. Парите ги дават нашите, иначе аз се занимавам с купуването им. Пък и после си ги продавам отново, така че.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Аз ги взимам от някой от горните класове във училище и попринцип трябва да излизат някъде към 50 - 60 лева,но на мен винаги ми смъкват до 30 - 40...

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    На мен тази година ми е първата, в която се налага да си купувам и учебниците и намерих някои, които са втора употреба, но почти не личи да са ползвани, а ми излиза наполовина по-евтино.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Какви са тея евтини учебници бе хора? На мен само учебника по английски ми струва 25-30лв.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Какви са тея евтини учебници бе хора? На мен само учебника по английски ми струва 25-30лв.
    По езиците са скъпи, но по обикновените(математика, БЕЛ и т.н) са по 5-6 лева нови

Миналата година повечето си ги взех втора ръка (към 30 лева) и 1-2 учебника нови бяха общо към 20 лева (не броя езика). Тази година ще имам повече предмети и ще излязат повече.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    коИ научете се да пишете поне

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на tori
    Тук определено трябват учебници по БЕЛ. Инак нашите ми ги вадят парите, аз се оправям да намеря учебниците по книжарниците. Значи използвам повечето втора употреба, защото са по-евтини пък и няма смисъл да са чистак нови, все същото ще ми влезе в главата. Ако обаче съм обиколила навсякъде, но не съм намерила, вземам нов.

Винаги си купувам нови учебници и ми излизат около 60-80 лева не повече. Разбира се без Английският, той е около 40 лева.

Мега фен Аватара на Colouring
    Намирам от горните класове и си ги купувам на половин цена. Не мога да кажа колко ми излиза, защото всяка година е различно. Ще се опитам и тази година да си намеря повечето на старо. Но пък всяка година английският ми е нов. Като си помисля, че само той е 40-45лв и ми става лошо.

аз сега за 1ва година ще си купувам учебниците ,още никой не ни е казал какви ще са , но се надявам да не са много скъпи ... все пак предполагам ,че учебниците по английски ще са по-скъпи от всички останали взети заедно ,макар че не съм в езикова гимназия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си