.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Подпис

Подпис

Как да си направя подпис на профила със картинка и надпис?

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    На новия форум не можеш. Тези, които виждаш по някои потребители включително и мен са от стария форум, където можеше да си слагаш подпис. Сега подписите са останали в базата данни, но не могат да се редактират от форума.

Разработчиците/девелопърите на тийнпроблем ги мързи !
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Напротив, може. Пиши писмо до Мачока с това, което искаш да ти сложи в подписа и той ще ти го направи.

http://www.teenproblem.net/users/view/100677.html
    Последно редактирано от DennisCobain : 09-04-2012 на 21:41

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Напротив, може. Пиши писмо до Мачока с това, което искаш да ти сложи в подписа и той ще ти го направи.

http://www.teenproblem.net/users/view/100677.html
    Човека ясно е задал въпроса "Как да си направя подпис", а не "как да ми направят" !

Мачока е администратор и ти променя подписа от админ панела, но съм си прав - сам не можеш да си добавиш или проемниш.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Човека ясно е задал въпроса "Как да си направя подпис", а не "как да ми направят" !

Мачока е администратор и ти променя подписа от админ панела, но съм си прав - сам не можеш да си добавиш или проемниш.
    И какво ме интересува мен дали си прав или не. Щом е попитал как да си направи подпис, означава, че иска подпис. Не виждам какъв е проблема Мачока да му го оправи.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Пф за 576374589 път питате..Разровете се малко и ще видите,че вече има такива теми.Сам не можеш да си направиш,както ти е казала DenisCobain пиши на machoka и той ще ти го направи.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си