- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По особен проблем..
АЛИСА и ти го прие твърде лично, и може би видя себе си в историята.. единственият свестен коментар дотук беше на пича по-горе
Ахааа, боклук викаш.
Трябва да се запознаем с нея, да видим тя какво би казала за теб.
Като пускаш тема във форум и искаш мнение Ще си търпиш критиките.
Те поне да бяха безпочвени, та да скачаш тука като скакалец, обаче не са.
Сега да кажа и аз - тука ти си боклука. Не само по описанието, което даваш за нея, но и с решенията, които си измислил. Да я спреш и да я сплашиш? Знаеш ли кой прави това? Овчарите и козарите с животните им, та да не им избягат. Ти си точно такъв - абсолютен див селянин.
Ако искаш да постъпиш като нормалните хора - спираш я някой път като я видиш, обясняваш й, че можеш да постъпиш много долно, но не искаш да правиш така. Казваш й, че не ти е приятно всичко това, искаш да спре и т.н.. Изяснявате се и всеки си продължава по пътя.
НЕ ... единствения свестен е щото на теб ти изнася .. моя не беше ли свестен да я дръпнеш настрани и да поговориш малко с нея и да прекратите всичко - и ти и тя ?!.. аз НЕ приемам темата лично,НО дори и най грозния човек на света не заслужава такова отношение
![]()
преосмисли си държанието и може и по добри момичета да идват при теб
Wednesday666 Чакай малко бе, излез от филма.. тя е такава и не съм излъгал, че е крокодил с криви крака и зъби.. значи щом някой казва истината почвате да го плюете.. е вие сте шибани лицемери и боклуци,отностно меннията фък13 и ти и те го приеха лично освен пичагата който даде свестен коментар.АЗ си пуснах най-нормално темата вие започнахте да спорите и да кривите настрани,че еди как си съм я определил еми ще я определя по този начи ЩОМ изглежда така нека си говорим истини.. деца,деца
Шибан лицемер и боклук ще ми кажеш, когато ме познаваш.
В никакъв филм не съм се вкарала.
Това, че не е Мис Свят не я прави по-малко човек от теб.
А ти, ако не изглеждаш като Мистър Свят и някой утре дойде и ти каже, че си боклук с криви крака (примерно) в очите, дали ще ти е много хубаво? Не мисля.
И като си си пуснал нормална тема - да си видял някъде тука друга Подобна?
Че някъв крокодил и боклук им тича по гъза?
Тя може да не е много красива, но боклук можеш да й кажеш, когато я познаваш.
Същото важи и за мен.
И не, не съм дете.
В случая детето си ти. Защото разсъждаваш като типичен пубер - аууу тая е грозна, бахти боклука, давай да бягам да не стана грозен като нея.
Е са кво ти ше ми дааш наклон на оная работа с кви да излизам ли ?
Никакъв наклон не ти давам.
А ти не ме обиждай такъв.
Защото е пълната простотия.
И не очаквай, че не бих ти отговорила.
Сега по темата - наклон не ти давам. Давам ти моето мнение, което е причината да пускаш тема тука. Искаш мнения.
Така че като ги получаваш не мрънкай кой се бил откривал в описанията ти и кой какво и защо.
Еми от мнението ти прецених,че се опитваш това да ми кажеш.. като си толкова добричка .. излизай с изроди,затворници и секви такива.. мен тва не ме интересува окей ? аз не искам да излизам с изроди и си отговарям сам за себе си![]()
Никой в темата не те кара да излизаш с нея.
И да, добричка съм, защото не одобрявам такова отношение към човек.
Опитваме се да ти обясним, че външната й красота не е критерии за вътрешната.
Тя може да е страшно грозна отвън и много красива отвътре.
Така, че постъпи като нормален човек - не я обиждай, говори нормално с нея и толкова.
АМА АЗ НЕ ИСКАМ ДА ГОВОРЯ С НЕЯ БЕ.. пак ти казвам, излизай ТИ с дебалаци които са страшно грозни отвън, но много красиви отвътре.. мисля че това си е моя работа с кой избирам да излизам и с кой не!
Ами като не искаш да говориш с нея си постъпи по просташкия начин.
Заплашвай я и там още каквото искаш да правиш.
Значи, за да я заплашваш си съгласен да говориш с нея, защото и това е вид разговор.
Ама не и за да е нормално.
По-дебилна история не съм чувала.
Създай си армия от изроди, и се кръсти пазителката на изродите и ги поведи напред![]()
И теб ще викна.
Ще си много важна част от армията.
Най-големият изрод от всички.
Може и така да ти се иска,но не съм повярвайвсе пак много съжалявам за теб
Ми не, не виждам себе си по никакъв начин ... Щом си публикувал тема, бъди така добър на понасяш и критики. В крайна сметка, искаш ни мнението, а като си го изкажем, се дразниш. Постъпи както искаш тогава, но щом не си отворим към чуждото мнение, за какво изобщо пускаш тема?
АЛИСА просто не очаквах,че ще го приемат някои толкова навътре,защото може би някои пичове като мен са постъпили с тях по същия начин
Последно редактирано от world91 : 09-04-2012 на 08:06
Не е задължително някой да е постъпил по същият начин с мен, за да ме трогне нещо подобно. Всеки приема нещата по различен начин. За теб е ненормално, че ти казват, че си боклук, но за мен е ненормално да наричаш въпросното момиче боклук само защото не е външно красива. Но всеки си има своя преценка и свой начин на разсъждаване, но твоите такива подсказват, че си повърхностен.
и като не искаш да говориш с нея щото разбираш ли някои голЕм ще те види и ще си помисли, че си смотан щото говориш с момиче,което не е мис свят ,просто спри да и обръщаш внимание.. не да си като лапетата - ако е по-слаб от мен ще му се дървя... и е много лесно да сплашиш момиче.. представи си има 2-3 бивши гаджета/братовчеди дето са доста на бои и те набарат само да те ''сплашат''.. к'фо праим тогава ?
![]()
Убий я и я зарови пред блока!
За момичето не знам, ама ти ми звучиш като пълен селяндур.![]()
Wednesday666
Ама ти в графата ''жени'' ли я вписвашне си я виждала затова говориш така
приятен ден и на теб заблудено момиченце
Последно редактирано от world91 : 09-04-2012 на 08:38
Такива лекета като теб в редица да ги наредиш и да им гърмиш патките с пушка...
nigga stole my bike