.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 124

Hybrid View

Голям фен Аватара на slimbo
    ^ Така ли говориш с момичета то за това така наречения боклук /който 100% не е боклук ама хайде/ е почнала да те обижда

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    ^ Така ли говориш с момичета то за това така наречения боклук /който 100% не е боклук ама хайде/ е почнала да те обижда

не 100 % а 1000 % е боклук а лисинка кво момиче бе ти нормална ли си като не си я виждала не говори .. знам,че боклуците се защитавате ама тва вече ващо е .. :Д а като те гледам ако ти си тва на аватара не се смятай за момиче

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от world91 Виж мнението
    не 100 % а 1000 % е боклук а лисинка кво момиче бе ти нормална ли си като не си я виждала не говори .. знам,че боклуците се защитавате ама тва вече ващо е .. :Д а като те гледам ако ти си тва на аватара не се смятай за момиче
    Ти малоумен ли си или кво за да ти казва всяко момиче ,че си боклук - довери ни се , а относно аватара ми ,спомени го 3-ти път и ..вече... + това толкоз ли си тъп , че не знаеш кой е ЕМИНЕМ и толкоз ли си си окуцен че не разбираш от музика

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Ти малоумен ли си или кво за да ти казва всяко момиче ,че си боклук - довери ни се , а относно аватара ми ,спомени го 3-ти път и ..вече... + това толкоз ли си тъп , че не знаеш кой е ЕМИНЕМ и толкоз ли си си окуцен че не разбираш от музика

Ама овца :Д:Д::Д:Д какви момичета бе ти за момиче ли се имаш бе ? още повече металите/грозитийте в тоя форум ? тъпа овца,тъпа овца,тъпа овца,била си и оставаш си така ! :Д

тори махни си шибания фейс от аватара,че ми се драйфа честно ..

Wednesday666 и сопола нема си метнем по тебе,не друго не се възгордявай :Д

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от world91 Виж мнението

Wednesday666 и сопола нема си метнем по тебе,не друго не се възгордявай :Д
    Въобще не ме притесняваш.
    Нито ми правиш впечатление със селянията си.
    Живуркай си там и не ме занимавай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си