- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По особен проблем..
Няма ли кой да я заключи най-после тая тема. То нито въпроса има нещо общо с раздела нито повечето коментари, които са най-вече нападки и заплахи.
Като си съсипа горкото мозъче да обясняваш едно и също на всяко момиче,което ти казва какъв безнадежден случай(силно цензурирано) си,вземи пусни вече една снимка да ти се порадваме на неземната красота![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Идиот и половина, какво да кажа.
Спри да обръщаш внимание.
Ако беше говорил с нея напълно нормално, без да показваш/казваш така ясно причината, че проблема е във външния й вид - можеше сега и да не е така. И си повърхностен, да.
Ей ! Почваш да ми лазиш по нервите, а май и не е само на мен ! Аре верно си пусни една снимка да ти видим неземната прекрасна безкрайна огромна непоколебима вселенска красота ! Бахти боклука смотан ! Най ги мразя е такива самодоволни копеленца като теб ! Нямам думи ! Едва ли всички във форума сме некви боклуци, сеш ли се ?Ела в реалността, бе красавецо неземен ! ТЪПАНАР !
Последно редактирано от sweetycherry33 : 09-06-2012 на 11:41
Как ми се иска да имам пуканки в момента. Доста е забавно rage alot.
![]()
Не съм чела постовете преди мен,мързи ме.
Хм,боклука може би си и ти.Освен ,че съдиш хората единствено заради външният им вид,без да ги познаваш като хора и да ги оцениш,комплексарче си.Мисля,че годините ти не надвишават 13,губя си времето.Мисля,че ако си поне малко нормален,да имаше и мозък в главата си щеше да знаеш ,колко е жалко да удариш момиче.
Последно редактирано от balu4ka : 09-07-2012 на 11:25
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Няма да коментирам какво мисля за теб и думите ти. Не е моя работа, тук е интернет света- каквото и да ти кажем, не е ли очи в очи няма да повярваш.
По темата- просто я подминавай. Ако искаш и кажи да престане да говори глупости, но не я обиждай и сплашвай, а още по-малко удряй. Едно, че всяка физическа саморазправа с по-слаб от теб човек е грозна и малодушна, второ, че мнението й няма да промениш. Боя и сплашването не всяват респект, а по-голяма омраза. Най-много да продължи да го говори, но този път няма и да разбереш, а тва е два пъти по кофти. Говори й много тихо (ще и се наложи да се напрегне, за да чуе и следователно ще запомни) и спокойно и я гледай право в очите, ледено. Това ще има по-голямо въздействие от перченето със физическа сила.
Кво се занимавате с този... Не виждате ли, че няма да си промени мнението?! Той иска да чуе само "Набий я без да ти мигне окото." Само едно не разбирам. Като си толкова пич и знаеш кво да правиш, защо се допита до нашето боклукско животинско мнение, по дяволите?! Искаше да си решиш проблема или да покажеш, че си "пич", макар да няма нищо пичовско в тебе, бас държа?
да не се мисля за момиче ?!?! wowwwww...so funny.. убий глупака с мълчание![]()
Ама овца :Д:Д::Д:Д какви момичета бе ти за момиче ли се имаш бе ? още повече металите/грозитийте в тоя форум ? тъпа овца,тъпа овца,тъпа овца,била си и оставаш си така ! :Д
тори махни си шибания фейс от аватара,че ми се драйфа честно ..
Wednesday666 и сопола нема си метнем по тебе,не друго не се възгордявай :Д
към автора - е сега вече е лично... 1во хич не ми закачай еминем ... знаеш ли кой е той бе ? през какво е минал ? такива лигльовци като тебе дето мама и тати им купуват всичко и дето са силни само пред момичетата никога няма да осъзнаят какъв човек е... изобщо тоя на аватара не го питай ... и тая тема още ли я мелите ? автора е идиот.. момичето не го познавам,но няма много нагънато вещество щом си е харесала такъв индивид с очевидно сиво вещество без грам гънка.... а автора да види дали има нещо в гащите и да си помисли дали ако сплаше момичето няма да има обратния ефект т.е. да почнат да те мислят за страхливец и etc. до сега гледах да спазвам добрия тон ама с такива като тебе не става.. дано скоро някои ти налее акъл в кухата как да се държиш с момичетата - надявам се да е чрез силови методи
Последно редактирано от FuCKkK13 : 09-07-2012 на 20:43
Аз съвсем сериозно се възхищавам на уменията за оцеляване на тази тема.То 5 страници с чисто,откровено слагане и още си живурка![]()
Авторе,мързи ме вече да ти се обяснявам,за справка виж предишните постове![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Как така темата не е заключена, а автора не е публично изгонен?Това не е нормално отношение нито към момичето, което незнайно защо те харесва, нито за непознатите анонимни хора, които опреличаваш на животни (предполагам освен идиот си и врачка). Много силно се надявам да си трол, защото много лошо за това поколение. Отправям и аз предизвикателството да си покажеш в снимки прелестите, за да след сигурни, че ти не си боклука. То мухите нали знаеш на какво кацат![]()
someonerandom - Кво да те вида бе боклук ? :Д ебал съм ти майката виж тоя пост :Д
фък кво се вживяваш за еминем бе ? той има милиони и не му пука за тебе хахаха..
клоуд- знам,че мухите първоначално са почнали да кацат по тебе и след това по други неща които са започнали да им казват лайна :Д
Темата се заключва, а world91 може да се смята за официално предупреден, че при следваща изцепка с открити обиди към потребителите ще си вземе дълга почивка от форума.