.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 124 от общо 124
    Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Лигльо.
    Брях,брях

щом говориш така за момиче,боклука не е само един

Няма ли кой да я заключи най-после тая тема. То нито въпроса има нещо общо с раздела нито повечето коментари, които са най-вече нападки и заплахи.

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    ^ Така ли говориш с момичета то за това така наречения боклук /който 100% не е боклук ама хайде/ е почнала да те обижда

не 100 % а 1000 % е боклук а лисинка кво момиче бе ти нормална ли си като не си я виждала не говори .. знам,че боклуците се защитавате ама тва вече ващо е .. :Д а като те гледам ако ти си тва на аватара не се смятай за момиче

Супер фен Аватара на someonerandom
    Като си съсипа горкото мозъче да обясняваш едно и също на всяко момиче,което ти казва какъв безнадежден случай(силно цензурирано) си,вземи пусни вече една снимка да ти се порадваме на неземната красота
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Идиот и половина, какво да кажа.

Спри да обръщаш внимание.
    Ако беше говорил с нея напълно нормално, без да показваш/казваш така ясно причината, че проблема е във външния й вид - можеше сега и да не е така. И си повърхностен, да.

Супер фен
    Ей ! Почваш да ми лазиш по нервите, а май и не е само на мен ! Аре верно си пусни една снимка да ти видим неземната прекрасна безкрайна огромна непоколебима вселенска красота ! Бахти боклука смотан ! Най ги мразя е такива самодоволни копеленца като теб ! Нямам думи ! Едва ли всички във форума сме некви боклуци, сеш ли се ?Ела в реалността, бе красавецо неземен ! ТЪПАНАР !
    Последно редактирано от sweetycherry33 : 09-06-2012 на 11:41

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от world91 Виж мнението
    а за другата шматка кое да я снимам ? нали после ще трябва да си кyпувам нов тел :Д
    Още си играеш на детска градина.

Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Ей ! Почваш да ми лазиш по нервите, а май и не е само на мен ! Аре верно си пусни една снимка да ти видим неземната прекрасна безкрайна огромна непоколебима вселенска красота ! Бахти боклука смотан ! Най ги мразя е такива самодоволни копеленца като теб ! Нямам думи ! Едва ли всички във форума сме некви боклуци, сеш ли се ?Ела в реалността, бе красавецо неземен ! ТЪПАНАР !
    Радвам се че те изнервих, боклук скапан :Д такива грозни курви като тебе тва заслужават аре марш на некъде

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Как ми се иска да имам пуканки в момента . Доста е забавно rage alot.

Голям фен Аватара на slimbo
    не 100 % а 1000 % е боклук а лисинка кво момиче бе ти нормална ли си като не си я виждала не говори .. знам,че боклуците се защитавате ама тва вече ващо е .. :Д а като те гледам ако ти си тва на аватара не се смятай за момиче
    Ти малоумен ли си или кво за да ти казва всяко момиче ,че си боклук - довери ни се , а относно аватара ми ,спомени го 3-ти път и ..вече... + това толкоз ли си тъп , че не знаеш кой е ЕМИНЕМ и толкоз ли си си окуцен че не разбираш от музика

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Как ми се иска да имам пуканки в момента . Доста е забавно rage alot.
    По-забавно е от телевизия.... ;д
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не съм чела постовете преди мен,мързи ме.
    Хм,боклука може би си и ти.Освен ,че съдиш хората единствено заради външният им вид,без да ги познаваш като хора и да ги оцениш,комплексарче си.Мисля,че годините ти не надвишават 13,губя си времето.Мисля,че ако си поне малко нормален,да имаше и мозък в главата си щеше да знаеш ,колко е жалко да удариш момиче.
    Последно редактирано от balu4ka : 09-07-2012 на 11:25
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Няма да коментирам какво мисля за теб и думите ти. Не е моя работа, тук е интернет света- каквото и да ти кажем, не е ли очи в очи няма да повярваш.
    По темата- просто я подминавай. Ако искаш и кажи да престане да говори глупости, но не я обиждай и сплашвай, а още по-малко удряй. Едно, че всяка физическа саморазправа с по-слаб от теб човек е грозна и малодушна, второ, че мнението й няма да промениш. Боя и сплашването не всяват респект, а по-голяма омраза. Най-много да продължи да го говори, но този път няма и да разбереш, а тва е два пъти по кофти. Говори й много тихо (ще и се наложи да се напрегне, за да чуе и следователно ще запомни) и спокойно и я гледай право в очите, ледено. Това ще има по-голямо въздействие от перченето със физическа сила.

Мега фен Аватара на tori
    Кво се занимавате с този... Не виждате ли, че няма да си промени мнението?! Той иска да чуе само "Набий я без да ти мигне окото." Само едно не разбирам. Като си толкова пич и знаеш кво да правиш, защо се допита до нашето боклукско животинско мнение, по дяволите?! Искаше да си решиш проблема или да покажеш, че си "пич", макар да няма нищо пичовско в тебе, бас държа?

да не се мисля за момиче ?!?! wowwwww...so funny.. убий глупака с мълчание

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Lisinka Виж мнението
    да не се мисля за момиче ?!?! wowwwww...so funny.. убий глупака с мълчание
    Тцтцтц, мило, еби му майката
    Вече достатъчно хора му казаха каквото и аз

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Ти малоумен ли си или кво за да ти казва всяко момиче ,че си боклук - довери ни се , а относно аватара ми ,спомени го 3-ти път и ..вече... + това толкоз ли си тъп , че не знаеш кой е ЕМИНЕМ и толкоз ли си си окуцен че не разбираш от музика

Ама овца :Д:Д::Д:Д какви момичета бе ти за момиче ли се имаш бе ? още повече металите/грозитийте в тоя форум ? тъпа овца,тъпа овца,тъпа овца,била си и оставаш си така ! :Д

тори махни си шибания фейс от аватара,че ми се драйфа честно ..

Wednesday666 и сопола нема си метнем по тебе,не друго не се възгордявай :Д

Banned Мега фен
    към автора - е сега вече е лично... 1во хич не ми закачай еминем ... знаеш ли кой е той бе ? през какво е минал ? такива лигльовци като тебе дето мама и тати им купуват всичко и дето са силни само пред момичетата никога няма да осъзнаят какъв човек е... изобщо тоя на аватара не го питай ... и тая тема още ли я мелите ? автора е идиот.. момичето не го познавам,но няма много нагънато вещество щом си е харесала такъв индивид с очевидно сиво вещество без грам гънка.... а автора да види дали има нещо в гащите и да си помисли дали ако сплаше момичето няма да има обратния ефект т.е. да почнат да те мислят за страхливец и etc. до сега гледах да спазвам добрия тон ама с такива като тебе не става.. дано скоро някои ти налее акъл в кухата как да се държиш с момичетата - надявам се да е чрез силови методи
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 09-07-2012 на 20:43

Супер фен Аватара на someonerandom
    Аз съвсем сериозно се възхищавам на уменията за оцеляване на тази тема.То 5 страници с чисто,откровено слагане и още си живурка
    Авторе,мързи ме вече да ти се обяснявам,за справка виж предишните постове
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на Wednesday666

Wednesday666 и сопола нема си метнем по тебе,не друго не се възгордявай :Д
    Въобще не ме притесняваш.
    Нито ми правиш впечатление със селянията си.
    Живуркай си там и не ме занимавай.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Как така темата не е заключена, а автора не е публично изгонен?Това не е нормално отношение нито към момичето, което незнайно защо те харесва, нито за непознатите анонимни хора, които опреличаваш на животни (предполагам освен идиот си и врачка). Много силно се надявам да си трол, защото много лошо за това поколение. Отправям и аз предизвикателството да си покажеш в снимки прелестите, за да след сигурни, че ти не си боклука. То мухите нали знаеш на какво кацат

someonerandom - Кво да те вида бе боклук ? :Д ебал съм ти майката виж тоя пост :Д

фък кво се вживяваш за еминем бе ? той има милиони и не му пука за тебе хахаха..

клоуд- знам,че мухите първоначално са почнали да кацат по тебе и след това по други неща които са започнали да им казват лайна :Д

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата се заключва, а world91 може да се смята за официално предупреден, че при следваща изцепка с открити обиди към потребителите ще си вземе дълга почивка от форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си