- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По особен проблем..
Здравейте..имам един проблем който се колебая по-точно по какъв начин да го реша..Преди време един ''боклук'' да точно така боклук ме харесваше.. беше по малка от мен но аз я отрязах.. (кой по дяволите ще излиза изрод с криви крака и криви зъби.. йеа разбирате ме ) сега проблема е че от явно от яд,че не стана тва започна да се заяжда с мен и да ме обижда,повечето пъти съм подминавал и съм я псувал и аз , но сега вече ми писна .. това продължава доста време и се чуда има 2 варианта да я засека докато се прибира и да я сплаша,че опита ли се нещо да ми каже на мене ще трябва да и счупа шибаната глава.. другия вариант е да не и обръщам внимание,но то тва вече ми писна .. не ми се навличат проблеми като и пукнем главата,но.. та дайте някъв съвет ако сте имали подобен проблем как сте се справили
Последно редактирано от world91 : 09-03-2012 на 19:01
Тук боклука определено не е само 1.
Ти да би да си се засегнал от 'боклука' с 'криви крака и зъби'. И мислиш да сплашваш 'боклука'... ок ...
Е сори ма, ако ти се виждаш в тва число като нея няма нужда да даваш хейтърски коментар ..
Мда моя коментар е такъв да знаеш...
Определено не си разбрал какво исках да кажа. Защо ли не се учудвам обаче ...
Е, ти прецени, че е боклук само по външен вид ли?Много ми се струваш повърхностен.
Просто не и обръщай внимание - не я псувай, не я подминавай, просто все едно, че я няма и тва е.Ще спре до месец.
Пък и ти тоя "боклук" къде го виждаш толкова често?
Живее близко до нас..
И тя какво, толкова често ли те вижда ? Ако я виждаш примерно веднъж седмично не мисля, че би било проблем.Ти пък и ти кво се впрягаш за човек, за който не ти пука като гледам...Но пак казвам - повърхностен си !!!
боклуците при боклуци отиват.. мойто момче с това ти държание не си нищо повече от нея... вместо да правиш лапешки истории я дръпни на страна,кажи и да спрете с глупостите и толкова ..
Нали знаеш, човек колкото по-малко говори, по-малка е вероятността да каже някоя глупост, а ти определено прекали с приказките. Това че, определяш човек като боклук, само по това , че не е имал щастието да е красив и привлекателен, показва колко силно се самохарактеризираш с поста си.
И тя какво, толкова често ли те вижда ? Ако я виждаш примерно веднъж седмично не мисля, че би било проблем.Ти пък и ти кво се впрягаш за човек, за който не ти пука като гледам...Но пак казвам - повърхностен си !!!
Да такъв съм - не ми пука , - и съм повърхностен - за някои хора това може да е минус за мен това е +![]()
И защо е + ? Ще ни обясниш ли ?
ако си оправиш държанието може и да не те псуват![]()
Абе фък13 годинки тая тема не съм я пуснал,че да я оспамиш бе кестен
Пуснах темата, за да се отговори - някой попадал ли е в такава ситуация и как се е справил .. КРАТКО,ТОЧНО,ЯСНО. не като 1 вите клюкарки да питате, ма за теб що тва е + за теб що тва така..
'с неговата логика искате да ви обясни глупаво изказване ? е няма да стане' Интересно е точно как би се изразил с неговата 'логика'.
Фък не ти оспамва темата, ти сам си говориш ненужни работи.
Леле, ужас
Боклук, понеже не е красива според твоите критерии, много умно.
Такива индивиди като теб трябва да се радват че някой дори като това момиче им е обърнал малко внимание. И като гледам начина по който се изразяваш, мога да си представя как точно си я отрязал, така че най-вероятно си заслужаваш нещата които тя говори по твой адрес.
Баце изчезвай от форума веднага да не те намеря и да ти изкривя краката и зъбите на тебе дано некои ден да си харесаш някоя и тя да постъпи по същият начин с тебе говно такова.
Бързо да изчезваш че ще нарушиш перфектната добра енергия която създавам с присъствието си и ще се наложи да правя неща които неискам.
Чао беше ни приятно да се запознаем с толкова интересен индивид като тебе.
Мислиш,че ме уплаши ли бе :Д.. HollyGolightly мен клетви не ме хващат,а още по малко ме интересува,че вие се виждате в картинката ''крокодил,с криви зъби и крака''пуснах темата за свестни отговори,но така е българската злоба и простотия няма край
![]()
Е, друго очакваш ли от тия хора, дето приемат всичко лично?
Просто я сплаши - набий ѝ една плесница и ѝ кажи да не се занимава с теб иначе ще я дърпаш по улицата за косата. И готово - ако има някакъв мозък в грозната си кратуна, ще спре.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
По-скоро бих казала, че ти си простакът в цялата история.
Не всички на този свят са надарени с външна красота. Щом за тебе това е най-важното - окей но за да се държи по този начин момичето 100% си направил не както трябва.
Преосмисли си поведението!