Цитирай Първоначално написано от world91 Виж мнението
Здравейте..имам един проблем който се колебая по-точно по какъв начин да го реша..Преди време един ''боклук'' да точно така боклук ме харесваше.. беше по малка от мен но аз я отрязах.. (кой по дяволите ще излиза изрод с криви крака и криви зъби.. йеа разбирате ме ) сега проблема е че от явно от яд,че не стана тва започна да се заяжда с мен и да ме обижда,повечето пъти съм подминавал и съм я псувал и аз , но сега вече ми писна .. това продължава доста време и се чуда има 2 варианта да я засека докато се прибира и да я сплаша,че опита ли се нещо да ми каже на мене ще трябва да и счупа шибаната глава.. другия вариант е да не и обръщам внимание,но то тва вече ми писна .. не ми се навличат проблеми като и пукнем главата,но.. та дайте някъв съвет ако сте имали подобен проблем как сте се справили
успокой се пич, нещо си озверен, недей така, кажи и "не говори добре за момиче да се държи така", кажи и че нямаш нищо против нея, кажи и че не искаш да имате такива дразки и че искаш да се разберете и да се уважавате и че тия караници не са полезни за никой.. Извинявай, ако съм те наранил нещо или съм те накарал да се чувстваш неудобно, моля те извини ме, ще се радвам да се разберем........ такива приказки готин, никви заплашвания и лош език )