.
Резултати от 1 до 25 от общо 124

Threaded View

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от world91 Виж мнението
    someonerandom не съм ти виновен,че имаш шанса само такива като нея да ти обръщат внимание много по яки курви има да чукам отколкото да се занимавам s боклуци! разбра ли БОКЛУК ? и да не си разбрал не ме интересува аре изчезвай.. кога разбрахте,че имате правото да казвате на непознатите че са ЗАДЪЛЖЕНИ да излизат с пълни откачени чудовища и че са ЗАДЪЛЖЕНИ да се държат добре с тях ? по добре си намерете работа в зоологическа градина да се карате на хората,които се смеят на маймуните :Д но мястото на тия като тая от историята ми както и мястото на повечето от вас е именно там ебати свинете сте
    Пак ми стана забавно
    Първо-най-щастливо си ти заявявам,че досега трябва да ти е ясно,че очевидно боклукът в ситуацията си ти.А ако още не си го разбрал,значи си не особено умен боклук.Което е леко кофти комбинация.
    Второ-Никой не ти казва,че трябва да излизаш с нея.Обаче(виж предишния абзац) ти схващаш леко бавничко,така че ще ти го обясня пак.Като не ти харесва,няма да излизаш.Обясняваш и,че не искаш.Игнор.Има варианти.Ако обаче беше толкова як,пекан и на място,колкото твърдиш,нямаше да говориш за сплашване.Да,разбрахме,че не си заплашвал никого.Ако го напишеш още веднъж,ще си прережа вените с лъжица.Факт е обаче,че,сякаш за да подкрепиш собствената си боклукчивост,обмисляш като вариант да причакаш само момиче и да я СПЛАШИШ,защото те харесва,а ти не я харесваш.И я наричаш боклук,защото не ти допада на външен вид.Ето затова целия форум се изрежда да ти обяснява какво нищожество си.НЕ защото не искаш да излезеш с нея,а защото я обиждаш безпричинно,избивайки комплекси,и очевидно нямаш нищо против да се направиш на голям мъж и едва ли не да я хванеш и да я пребиеш.Та да.Ти си боклука.Честито.
    Последно редактирано от someonerandom : 09-04-2012 на 19:37
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си