- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастлив!
Здравейте,
искам да започна с УСПЯХ! Преминах през всички трудности на несподеленатя любов и продължих напред. Да беше ми трудно, да болеше и бях объркан, но имах приятелите ми до мен! Благодаря им страшно много и много ги обичам, но нещо обще по-красиво и прекрасно ми се случи - ТЯ! Толкова нежна и малка, незначителна в сравнение с мен, толкова лъчезарна и красива, че прави деня ми светъл. Въпреки че е повече от година по-голяма от мен, явно няма значение. Толкова добре се чувствам с нея, че чак мисля, че съм изпълнил всичко в живота ми. Чувствам се пълен, съвършен с нея. Толкова крехки и красиви чувства, хора, чак ме плашат по собсвен сладостен начин. Все още не сме заедно, но вярвам, че ще стане. Прекарваме си страхотно и това е супер важно! Не знам какво друго да ви кажа, освен борете се за собственото си щастие, защото никои друг няма да води тази битка вместо вас!
Incomming тема "тя не ме харесва, какво да правя ПОМОЩ!!!!!!!".
"Толкова нежна и малка, незначителна в сравнение с мен"
A?
^^ като трамвай вика... хахахахха
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Браво! Успех.
Тук рядко се наблюдават толкова позитивни теми, желая ти късмет.![]()
Браво :clap:
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Поздравления и успех за напред. А това че е по-голяма не е никакъв проблем.
Дано все такива неща се случват на всеки.
Аз също имам щастието да съм изпитам тия прекрасни чувства всеки ден. .
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Това, че е по - голяма няма значение и по принцип разликата в годините няма знаение, ако има разбирателство и уважение ; ) Продължавай напред и цени човека до себе си !