- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да сподея.
Всичко започна когато бях по-малка и една приятелка го харесваше, беше хлътнала по него.И знаех доста неща за него ,но осъзнавах ,че той беше големия готин батко и нямаше да ми обърне внимание. Учихме в едно училище и доста пъти го виждах по коридорите, винаги беше с приятелите си вървеше важно и хвърляше по един убийствен поглед понякога ^^. Всяка година училището организираше лагер ,който всеки път беше на едно място и затова се поколебах дали да отида за 3-ти път ,но след като разбрах ,че ще ходят доста приятели а и големите, реших ,че ще е забавно и се съгласих... Всичко беше готово и вече бях на онова място, където винаги автобуса ни взимаше и откарваше. Тогава видях него. Сякаш нещо ме докосна отвътре, усетих онова топло,мило и невинно чувство. Качихме се с моята приятелка и той беше точно пред нас. Усетих парфюма му, които ще помня дълго. И потеглихме. По пътя си спомних за предишните пъти, за предишните тръпки и си казах ,че тази година трябва да остане най-хубавия спомен, защото беше последна. Пристигнахме и се настанихме в добре познатата стая. Беше доста тъпо. В същия ден вечерта големите ни поканиха в стаята, защото нямаше по големи момичета от нас и си търсиха компания. Когато отидохме те вече бяха заляни и имаше много алкохол цигари и така нататък. Напихме се с моята приятелка и преди да се усетя вече бях в леглото му. Всичко започна с една неочаквана целувка, която ме накара да изтръпна цялата. Бях в прегръдките му и не си спомням за по нататък ;п .Но всичко се отърси когато госпожите дойдоха да ни слагат по леглата. На сутринта махмурлука тресеше всички. През останалите дни беше прекрасно. Бях най-щастливата! Закачки,целувки и прегръдки в нощите красиви..Не мислех за напред, живеех ден за ден.И така последната вечер трябваше да празнуваме естествено и както в първата вечер само че нещата с леглото станаха по-сериозни. И ето че той беше моя пръв и единствен. Да направих го с целия си разум и го исках! Беше прекрасно, няма думи с които да опиша. Знаех ,че си заслужаваше ,защото го познавах твърде добре. И не беше такъв какъвто изглеждаше, а нещо много повече! На сутринта беше студен. По принцип не говори много. Обхванала го бе сутришна лятна тишина. Не дойде при мен. Нищо не каза. Чакахме дълго автобуса и аз си мислех как всичко свързано с това място ще ми липсва..как няма да съм там отново.. И автобуса дойде, седнахме на същите места и пак ни завлече към вкъщи. С музичка и мисли по пътя къс... И когато си казвахме чао , той просто си замина без дори да ме погледне. Помислих си дали не направих грешка.И така писахме си по фейсбук все едно нищо не е станало. След 2 дена. Ейтака от нищото ми предложи. Разплаках се от радост. Не знаех какво да кажа, така че просто приех моментално. Дните минаваха, а той не се обади не писа поне на едно кафе да отидем. Писах му веднъж, а той ме попита какво съм искала?? Та така както ми предложи, така и скъса с мен без дори да каже нещо. Плаках.. плаках много. Беше казал, че вече не му пука за мен. Минаха дни и ми писа един път, че си ме искал и искал да излезнем. Съгласих се,но това така и не стана. Пак минаха дни и аз все още имах надежда. Пак ми писа, но като fb-приятели и нищо повече. Осъзнах, че вече няма начин да сме отново заедно..плаках,плача и пак ще плача за него защото искам да го върна. Толкова искам да го върна. Липсва ми! Липсва ми всичко с него! Питах се дали аз съм виновна, но не откривам грешка, която да съм допуснала. Влюбих ли се? В погрешния? Болката е голяма аз винаги ще го помня! За него ще съм просто поредната, която той ще забрави. Напоследък само лоши преживявания ми се случват и всичко ,и всички са против мен. Къде е това щастие..да си взема късче от него за да се почувствам и аз щастлива. Къде е тази обич.. да си взема късче от нея за да се почувствам обичана. Продължавам напред пожелайте ми късмет !
За него тя беше просто поредната, с която щеше да изневери на приятелката си.. за него тя беше малко наивно момиче.За нея той беше нещо повече.Тя още помни деня в който всичко започна.Тя вече го познаваше твърде добре.. знаеше всяка негова стъпка.Тя се беше влюбила в момчето,което искаше тялото й, а тя сърцето му.Беше заобградена от приятелите си през деня,а вечер когато отстанеше сама тя плачеше.Знаеше,че той не заслужава нейните сълзи, но сърцето й биеше лудо за него.Тя беше силна.. никога не пророни сълза за него пред приятелите си. Таеше всичко в себе си..Всичко щеше да отмине един ден.. тя го знаеше.Пътищата им щяха да се разделят,тя щеше да срещне друг,но този ден така и не идваше.
^ колко вярно ;x
не се впрягай толкова много, всеки прави грешки, когато е влюбен. На 13 имах подобна случка [не толкова влюбена колкото загубена], но без среднощни препускания из леглото. Не се притеснявай, може винаги да го помниш, но ще срещнеш някой друг, който ще те направи наистина щастлива, и този някой ще се появи от нищото
![]()
Пхах, поредната.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Нещо такова.
Пък после къде били добрите мъже.Ами няма ги.Нали само такива забелязвате.Дето ви викат на разни сбирки напоркани и охлабват жилката върху вас.Написаното е тъжно,но до-голяма степен и сама си си виновна.Само дето не можеш и не искаш да го осъзнаеш.Но няма проблем...и без това не е като да си единствената.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Голям филм.![]()
Госпожите дошли да ви слагат по леглата? Че вие на колко сте?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тва момче яко те разиграва ;д
nigga stole my bike
сутришна лятна тишина...
от де се навъдихте...
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ся и аз съм нов в тоя форум, но имам що годе опит да ти кажа няколко приказки) Съжалявам, че си била наранена, но е трябвало да прецениш ситуацията по-добре, да прецениш тоя бурсук какъв човек е, каква е целта му спрямо теб и НАЙ-ВАЖНОТО КАК ТЕ ВЪЗПРИЕМА ТОЙ'
Не ти ли е ясно, че тия големи магарета, тия мухльовци са на тоя лагер да ебнат нещо, да си направят кефа, да се позабавляват... Момичета, опитайте се да мислите като момчета
Лошо е, че си му пуснала толкова бързо, даже изобщо не трябваше да правиш секс с него ГОЛЯМА ГРЕШКА...разигравай го, изисквай от него, тествай го, провокирай го, накарай го да се доказва като мъж и чак вече, като докаже сериозното си отношение към теб тогава се задълбавай толкова с чувства.Много имам да пиша, но това мисля че е достатъчно
) И последен съвет много важен - ПРЕЦЕНЯЙТЕ ХОРАТА ПО КАКЪВ НАЧИН ГЛЕДАТ НА ВАС,КАКВО ЦЕЛЯТ ХОРАТА С ОТНОШЕНИЯ СИ С ВАС,КАКВО ИСКАТ, ПРАВЕТЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ПРИЯТЕЛИ И КОНКУРЕНТИ, ... много е сложно, много имам да пиша за поведението на хората..
![]()
Всеки прави грешки, не се притеснявай,
но е трябвало да помислиш преди да го направиш,
но както гледам си доста влюбена в него.
Не го взимай много навътре.
Опитай се да го забравиш, излизай с приятели, по кафета. (:
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ЕБИ ГО В ГЪЗА ТОЯ ТУМРУК НЕ ТИ ТРЯБВА!!! Сигурен съм, че си много красиво и добро момиче, което си заслужава, затова давай напред и го еби тоя, забрави го не ти трябва. На света има милиони красиви и стабилни момчета, подходящи за теб![]()
Какво значи това най - отдоло " колко вярно" ? Не си го писала ти , а ти е харесала историята ?!
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Не знаеш как се озова в леглото му, ама после се оказва,че си го направила с целия си разум и си го искала ?! what the fuckkkkkkk.... Не знам какво да кажа,освен че секса сближава АДСКИ МНОГО ... и момичетата като цяло след него, се привързват много повече !!! : ) Така,че внимавай с кой и как.. не е много удачно, камо ли като си пияна... винаги може да е само защото си била такава, да се е възползвал от теб и бла бла, не мислиш ли ?!