.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Щото сме злобни комплексирани метАли и не можем друго освен да се мажем с черно по лицето и да седим в ъгъла, мразейки готЕните човечИта... :/
    Много си права. Повтори го още 10 пъти, за да си по-готина.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Щото сме злобни комплексирани метАли и не можем друго освен да се мажем с черно по лицето и да седим в ъгъла, мразейки готЕните човечИта... :/
    Щото сме злобни комплексирани метАли и не можем друго освен да се мажем с черно по лицето и да седим в ъгъла, мразейки готЕните човечИта... :/Щото сме злобни комплексирани метАли и не можем друго освен да се мажем с черно по лицето и да седим в ъгъла, мразейки готЕните човечИта... :/

12 сега колкото теб ли съм готЕна? :3
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен
    И знаете ли какво най-много мразя у вас металите ?
    Най-много ме дразни това, че като видите, че някой е уязвим стоварвате цялата си отрицателна енергия върху него, а после някой като се захване с вас се правите на ощипани госпожички и започвате да говорите за злоба и за завист и чакате някой да дойде да ви измъкне от акитата, които са излезнали от ваще дупита , колкото и да се друсате с лепило не разбирате ли, че това е супер лицемерно и жалко от ваша страна...
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Град
    <3
    Че дори повече. Чак ме е срам, че не притежавам висшата ти простотия и изтънчено чувство за хумор от категорията: "леле колко е забавна и остроумна, въй въй"
    Ще ми станеш ли най-добра приятелка? Познаваш толкова добре страховете и чувствата ми. *проронва сълза*
    Никога не съм имала прекрасно приятелче, което да се интересува толкова много от мен. *втора сълза от щастие*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Бе разбираме ама отричаме до последно, щото така ни изнася. Смисъл обвиняваме другите, че го правят и когато нас ни захапат, че го правим почваме д аги нареждаме колко са лицемерни и тъпи и злобни и комплексирани. Смисъл ние сме хипер жалки ей така... и говорим това, което на момента ни изнася... абе некви фурнаджийски лопати :/ То не е лесно да си метАл... и то са бедното уязвимо същество. дето никога никой не е нападнало и дето винаги е мило и розовко и добричко и не лицемерно и незлобливо... Баси какви отвратителни хора сме... Ма т'ва е щото сме социално неадекватни... смисъл не знаем кога удивителната е препинателен знак и кога показва величието на пишещият..
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен
    Ама вас някой, като ви нарече метали и лепилари бързо се обиждате и твърдите , че не ви познава отвътре, и че не познава начина ви на живот, а тука, като видите някой , дет е написал два три поста бързате да го квалифицарате с най-ужасните определния , вие познавате ли го ? спрете с тва лепило вече бе майна, излезте малко навън и подишайте чист въздух, пък може и да се осъзнаете малко кви глупости дрънкате понякога
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-16-2012 на 15:34
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    Ми тънкообидни сме... много ни пука за мнението на хората във форума... И ни е много тежко когато някой не ни харесва и ни съди по това как мислим. Ама това защото не ни познават истински и не знаят какви сме наистина, защото ние изобщо не сме повърхностни тъпанари и фурнаджийски лопати. А светът навън е супер страшен! Толкова много хора... недей си боже да познаваш някой! Какво ще правиш тогава? Не можеш да го заговориш и да водиш нормален разговор смисъл някакво странничко е... :/ Ама то ние и не говорим с други хора де, смисъл те ни говорят и ни питат някакви неща, ама ние понеже не чувстваме връзка с тях, а и зодиите ни не си подхождат си мълчим... Смисъл не може аз да съм ръка, а той памперс и да се получи нещо... странничко и неестествено е....
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен
    Абе вие металите само за зодии говорите, не ми е ясно каво значение имат за вас зодиите при положение, че единсвеното нещо , което ще правите с ващо другарче лепилачрче, ще е да се друсате вкъщи и да се гоните нагоре по леглото... всмис на вас толкова ви е промит мозъка от тва лепило, че не изпитвате чувство да излезете сред хора, а искате само да си имате някое пропаднало като вас човече, което да гушкате и да му се цупите и ако може да не си говорите мн мн щото видиш ли разговорите не са толкова интересни пък и могат да ви натъжат и да изпаднете в депресиика
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    Ох колко си прав! Ние метАлите много обичаме да си играйкаме в кефчето с гадженцету и да го бием... ама гадното е че после се цупендри много яко :/ и трябва да му се зивиняваме и да му лижем задника, за да получиме гуши-муши... Смисъл това са супер сериозните скандали! Не знам ти на какво мнение си, но според мен половинката ти да те бие на игра в някакъв сайт е равностойно на изневяра или имане на дете от друга.. ;/ Много ми е тъжничко за хора, дето нямат такава силна връзка с половинката си и не им отварят компота редовно, смисъл то никое 12 годишно момиченце не е готово да му набутат 15 сантиметрово краставиче в затвореното компотче... ама ми е много тъжничко за такива момиченца :С
    Пръски мозък се сивеят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си