- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За любовните писма..
Е, момчета, а Вие бихте ли пратили на половинката си любовно писмо и ако отговорът Ви е ''да'', то какво бихте написали в него... ако не е тайна естествено?Момичета, може би не е нужно да питам, но все пак Вие как бихте реагирали на такъв жест, ще Ви трогне ли или не сте романтични и не си падате по чак такива глезотийки? Аз лично много бих се зарадвала, ако приятелят ми напише любовно писмо и особено, ако го намеря в пощенската кутия...много готино ще се почувствам!
А ако майка ти го намери това писмо? Ще трябва да я запознаваш с зета![]()
Зависи какво разбираш под "любовно писмо". Писала съм едно класическо в 5-ти клас :д
Иначе.. сега ми харесва да пиша по-дълги пожелания на картичките, когато подарявам подаръци.
Само ако е изпратено по сова!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Предпочитам ако има нещо да ми казва, да ми го каже лично. Дори и картички с дълги послания не харесвам.
пиша писма с повод и без повод. рядко са в плик. по-често се изливам за идеята, за да се пречистя от емоцията/мислите/чувствата си в дадения момент/към дадения човек. не ги мисля, като за пред други хора, позволявам си да се отпусна, да освободя ума си и да попия по листа. не се редактирам.
споделям всичко, което ми се споделя. казвали са ми, че пиша хубави писма. не знам какво значи това. изразявам се по-ясно/плътно/разбираемо писмено, което е тъжно.
писмената форма на общуване коренно се различава от всички останали, но може да бъде и нещо прекрасно, ако съумееш да не спазваш "правилата".
Разбира се че ще напиша.Нещо от сорта : Мило , ти си моя живот , ти си всичко за мен , не ме интересува с кои дружиш и с кой не.Ти си ми всичко, винаги съм те обичал и винаги ще те обичам любов моя.
Нещо такова ще да е![]()
О, не си падам. Попринцип съм романтична личност, но това за мен е клише и не е от оригиналните начини да покажеш на някой какво чувстваш.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...