.
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Относно настоящият. Трябва сама да претеглиш нещата и да решиш кое ти харесва повече.Ти го можеш това, защото си философски тип.Хубаво си помисли какво искаш, но не сега искам това, а утре другото.Прсто приеми че напълно перфектни неща няма. На теб прсто все още ти се живее и не искаш с твоя да живеете заедно,защото това е твърде обвързващо и ангажиращо.Искаш да си повече сама за да може да има някои и друг майтап клонящ отвреме навреме даже и към флирт с мъжете.Сложиш ли край значи наистина край. С бившият изобщо и не се занимавай за твое добро е.И да раците понякога наистина много често си меним настроенията само за минути често.И аз не съм защитен от това въпреки че има и земен и въздушен знак.Честно казано и аз сега страшно мечтая за любов,самотата ме убива малко по-малко,но понякога когато си представя че тази моя мечта се е изпълнила.Че вече я няма ,че живея заедно с жената,която обичам и с нашите деца се питам: 'Ами ако това стане сега на къде? За какво ще мечтая тогава? Няма ли да ми е твърде скучно?" Някак си все едно този свят ми става и ми е тесен.Само мисълта за езотеричното,за неоткрите неща и евентуалната промяна към нещо по-различно от този свят, в който живеем ми и предначертаната мисия в живота на всеки в такива моменти поне малко ми оправя настроението.Мисълта че не е реалността само това,което виждаме вдействителност. Май малко се отклоних и започнах да пиша объркано,но надявам се да ме разбереш.
    А това за бившият който после става всичко го има при много.Само до звръщането.Нали знаеш:'Забраненият плод е винаги най-сладък.
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-04-2012 на 11:07
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си