- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Fucking dilema - стена от текст.
Споко, и дотук отговорите ми стигат. : ) Може да се каже, че всичко е наред. Яд ме е много на бившия ми приятел. Защо се сети сега? Защо досега нямах самоуважение? Защо не ми се извини... Защо си губех времето? Заради тоя яд си мисля, че мога да опитам с настоящия, но след вашите отговори не бих се обвинявала, ако се откажа от живеенето заедно или нещата се "разпърдят".
Просто нещата стоят по този начин. За всекиго важи това:
"Хората все си мислят,че най-болезненото нещо в живота е да загубиш някого,когото цениш.Истината е,че най-болезнено е да загубиш себе си,докато оценяваш някой твърде високо, забравяйки,че ти също си специален!!Никога не се връщай в миналото.Tова убива скъпоценното ти време.Историите не се повтарят.Хората не се променят..Никога не чакай никого... Върви само напред, без да се оглеждаш..Хората,на които си наистина необходим...ще те стигнат!"
А на Furious? не съм се обидила. Все пак в няква част мнението му съдържа няква истина. А той самият явно има бая драматичен живот, та толкова обича да обижда и да се държи кофти. Успех и на теб! Всичко се връща.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride