.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    четох само постовете на авторката
    живей с непознатите, опознайте се, запознавай се с нови хора и ще откриеш по-подходящ човек за не-толкова-обвързваща връзка, по -скоро чувства, секс, но всичко с мярка
    на 19 си-ако заживееш с него ще се има предвид ,че сте много сериозни и евентуално да продължите заедно за в бъдеще
    а не се връщай в миналото-щом си зарязала бивш веднъж, той трябва да си остане бивш. това е.
    забавлявай се в унито, прави си кефа , наслаждавай се на студентския живот и се движи по течението
    съсредоточи се върху по-важните си неща-университет, бъдеще
    когато дойде време за любов съдбата ще ти го даде, няма да умреш стара мома

/въпреки,че и аз имам такива подозрения за себе си -.- /
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    "нормалната" луна можеш да изчислиш тук:
    http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php
    Изчисляване на Асцендентa за 4.06.1994 в 01:30:00, Пловдив

Вашият Асцендент е: Риби
    Вашата Зодия е: Близнаци
    Луната ви се намира в: Овен

Тълкуване на Асцендентa за 4.06.1994 в 01:30:00, Пловдив
    АСЦЕНДЕНТ В РИБИ

Чувствителни, емоционални и състрадателни - никой не се съмнява, че вие сте точно такива. Имате силно въображение, още по-силна интуиция и...

ХАХАХАХА, как си знаех, че има нещо овнешко в цялата работа!
    И това, което е написано за рибите, е много вярно за мен.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    я вземи си обърши гъза и си лягай, че мега дразниш
    то бива бива да си ограничен и тъп, ама ти си направо вдлъбнат
    не се и съмнявам , че ти си изпъкнала на повече от 1 място..ама не точно там , където ти се иска

вземи започни да помагаш на потребителите , че ще плачкат.
    чиновничкеее

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    yeah, right
    айде почини си малко
    дейба келемето дейба...

jghgh, ще ме извиняваш
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Не много гот.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^Не много гот.
    кое?

Споко, и дотук отговорите ми стигат. : ) Може да се каже, че всичко е наред. Яд ме е много на бившия ми приятел. Защо се сети сега? Защо досега нямах самоуважение? Защо не ми се извини... Защо си губех времето? Заради тоя яд си мисля, че мога да опитам с настоящия, но след вашите отговори не бих се обвинявала, ако се откажа от живеенето заедно или нещата се "разпърдят".
    Просто нещата стоят по този начин. За всекиго важи това:
    "Хората все си мислят,че най-болезненото нещо в живота е да загубиш някого,когото цениш.Истината е,че най-болезнено е да загубиш себе си,докато оценяваш някой твърде високо, забравяйки,че ти също си специален!!Никога не се връщай в миналото.Tова убива скъпоценното ти време.Историите не се повтарят.Хората не се променят..Никога не чакай никого... Върви само напред, без да се оглеждаш..Хората,на които си наистина необходим...ще те стигнат!"

А на Furious? не съм се обидила. Все пак в няква част мнението му съдържа няква истина. А той самият явно има бая драматичен живот, та толкова обича да обижда и да се държи кофти. Успех и на теб! Всичко се връща.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна
    Рибо, не ти давам съвет, щото от опит знам, че докато сама не се опариш, няма да следваш съвети
    Нито единият не е за теб, ама сама трябва да стигнеш до тоя избор.

А Furious? по-добре да не пише, след като няма намерение да чете темите и да не ми се прави много оборотен баш на мен.

*рак : Р

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    кое?
    Подозирам, че се отнасяше за моето съчетание от зодия, асцендент и луна :д

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    *рак : Р
    знам, че си рак, но се луташ като риба

От Лилит ще е, да знаеш!

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Подозирам, че се отнасяше за моето съчетание от зодия, асцендент и луна :д
    Нда.
    Не, смисъл. Зодията ти е готина, но не ме кефите като хора. Като цяло сте доста вятърничеви. Овена е гот, 'щото моя асцедент е стрелец и двете са огнени зодии, ама тая риба ми бърка в червата

Мега фен Аватара на draid
    Те хората, разправят, че като паднеш е важно да се изправиш. Ти като гледам бая си се залежала на земята, после си скочила и явно сега се удряш в стена. Не си дорасла, съжалявам че го казвам. Мисленето ти е повърхностно и детско. Не си наясно нито с чувствата си, нито със себе си. Зарежи всички приятели и се опитай да пораснеш, време ти е.

anonymous708973
    Guest
    От Лилит ще е, да знаеш!
    Кой гледа True Blood?

Град
    София, България
    ^Изчела съм всичките книжки. Ама серията не съм зяпала.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Те хората, разправят, че като паднеш е важно да се изправиш. Ти като гледам бая си се залежала на земята, после си скочила и явно сега се удряш в стена. Не си дорасла, съжалявам че го казвам. Мисленето ти е повърхностно и детско. Не си наясно нито с чувствата си, нито със себе си. Зарежи всички приятели и се опитай да пораснеш, време ти е.
    Be more specific.

Не гледам True Blood

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Недей да живееш с приятеля си,щом не чувстваш,че е правилно. Даже бих казала да спреш да си с него,при положение че както виждам няма любов,а само привързаност.

Не си ли минала фазата на депресийте и "никой не ме обича" схемата?Големичка си за тия глупости.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кой гледа True Blood?
    лилит е "черната луна";

по темата: Мила, прати ми рождените си данни на лично! благодаря;

Аз съм големичка за тея неща, но някак живея с мисълта, че просто не съм наред. Сми' това ми го натякват и нашите, и дори настоящият ми ми е казвал, че мен трудно някой ще ме търпи. Като цяло повечето ми връзки са някакви ненормални и напрегнати, тааа винаги се радвам, като/ако попадна на някой, на който моят нрав не му пречи. Затова си мисля, че съм crazy и некви такива. Комплекси. А не лигава тийн драма, че "никой ни мъ харесвъ".

Блаб, готово.

Град
    София, България
    Твойто не е лигава тийн драма, окей. Но не и нормално. Трябва да се оттърсиш от тези мисли/навици/дръндрън.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Седни и си прочети темата, и сама ще видиш какво е решението, стига да си в неутрална позиция, за да можеш да прецениш нещата..

Та, постъпваш изключително грешно, като продължаваш да му даваш надежда, че всичко между вас е идеално, и че се обичате. Всичките тия лъжи, които му изричаш, го съсипват от ден на ден повече, тъй като когато дойде деня, в който ще седнеш да мислиш с мозъка си, ще решиш, че няма смисъл да сте заедно, щом при теб ги няма чувствата.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Сми' това ми го натякват и нашите, и дори настоящият ми ми е казвал, че мен трудно някой ще ме търпи.
    Да, бе. И на мен се опитват да ми внушат, че едва ли не ще си умра стара мома, ама мал шанс да се случи нещо подобно.
    И аз съм такава шашава като теб. Общо-взето вЕрно, че трудно се намира някой да ме търпи за дълго, ама то и аз не мога да ги изтрайвам. Затова пък с лошотията си отблъсквам овцете и привличам интересни хора, които не се отказват лесно и обичат предизвикателства. Мнението ми за обвързването/сериозните връзки/живеенето заедно е идентично на твоето. Като прибавим, че не обичам да ме гушкат/целуват/мачкотят по собствена инициатива, понеже имам и някакво много странно усещане за лично пространство и хич не трая да ме докосват, освен ако сама не се натикам, съм си завършен циник.
    Проблемът ти(ни) е, че много мислиш(/м). Коолкото повече го мислиш, тоолкова повече възможни варианти се разиграват и се объркваш съвсем. Дай си малко почивка, пък била тя за ден, в който да не правиш нищо. МНОГО ще ти е трудно да си спреш потока на мисли, обаче вярвай ми, постигнеш ли го веднъж, ще се родиш. В момента имам чувството, че умишлено си преебаваш връзката, щото се чувстваш притисната по някъв начин. Чувстваш, че едва ли не предложенията на приятеля ти са като заповед, налагане на воля и умишлено се съпротивляваш и се инатиш.
    Помисли дали все пак не му се кефиш на момчето някъде дълбоко, дълбоко в себе си и дали няма да съжаляваш, ако го резнеш. И не, ако го зарежеш няма да умреш сама, изядена от котките си. Да, морето е пълно с риба и няма да е тоя единствения, който ще се е прежалил да ти опознае рачешката душица и ще те носи на ръце. ;p

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Спокойно!Да си различен не е лошо.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Те хората си го казаха, ама все пак. Не мисля, че имаш нужда от заробване във връзка без the zsa zsa zsu. В смисъл, това е все едно сама да се затвориш, защото както Калпазанка каза по-нагоре, той вече е на години, в които едва ли му се иска да остава без сериозна връзка, защото иде време за семейство и деца. Докато не мисля, че имаш такива мераци, при положение, че ще си студентка първа година, в огроооомния нов град, пълен (особено пък в НБУ) с адски много интересни хора. Не би трябвало и да се чувстваш виновна, че искаш да направиш нещо, което е добре за теб. Поне аз останах с впечатление, че го считаш за такова. Той ще се мести ли в София да живее, дори да не е с теб на квартира? Защото ако не, връзката София-Варна ще е дооста изтормозяваща (гледам, че вече си имала опит с точно такава и се е докарало до никъде).

Според мен не гледай назад, не съжалявай, че искаш да продължиш напред и да намериш по-добро, направи го и се радвай на Софията, има какво да ти даде, ако си го потърсиш. (:
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си