- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Fucking dilema - стена от текст.
Да, бе. И на мен се опитват да ми внушат, че едва ли не ще си умра стара мома, ама мал шанс да се случи нещо подобно.![]()
И аз съм такава шашава като теб. Общо-взето вЕрно, че трудно се намира някой да ме търпи за дълго, ама то и аз не мога да ги изтрайвам. Затова пък с лошотията си отблъсквам овцете и привличам интересни хора, които не се отказват лесно и обичат предизвикателства. Мнението ми за обвързването/сериозните връзки/живеенето заедно е идентично на твоето. Като прибавим, че не обичам да ме гушкат/целуват/мачкотят по собствена инициатива, понеже имам и някакво много странно усещане за лично пространство и хич не трая да ме докосват, освен ако сама не се натикам, съм си завършен циник.![]()
Проблемът ти(ни) е, че много мислиш(/м). Коолкото повече го мислиш, тоолкова повече възможни варианти се разиграват и се объркваш съвсем. Дай си малко почивка, пък била тя за ден, в който да не правиш нищо. МНОГО ще ти е трудно да си спреш потока на мисли, обаче вярвай ми, постигнеш ли го веднъж, ще се родиш.В момента имам чувството, че умишлено си преебаваш връзката, щото се чувстваш притисната по някъв начин. Чувстваш, че едва ли не предложенията на приятеля ти са като заповед, налагане на воля и умишлено се съпротивляваш и се инатиш.
Помисли дали все пак не му се кефиш на момчето някъде дълбоко, дълбоко в себе си и дали няма да съжаляваш, ако го резнеш. И не, ако го зарежеш няма да умреш сама, изядена от котките си. Да, морето е пълно с риба и няма да е тоя единствения, който ще се е прежалил да ти опознае рачешката душица и ще те носи на ръце. ;p