Те хората си го казаха, ама все пак. Не мисля, че имаш нужда от заробване във връзка без the zsa zsa zsu. В смисъл, това е все едно сама да се затвориш, защото както Калпазанка каза по-нагоре, той вече е на години, в които едва ли му се иска да остава без сериозна връзка, защото иде време за семейство и деца. Докато не мисля, че имаш такива мераци, при положение, че ще си студентка първа година, в огроооомния нов град, пълен (особено пък в НБУ) с адски много интересни хора. Не би трябвало и да се чувстваш виновна, че искаш да направиш нещо, което е добре за теб. Поне аз останах с впечатление, че го считаш за такова. Той ще се мести ли в София да живее, дори да не е с теб на квартира? Защото ако не, връзката София-Варна ще е дооста изтормозяваща (гледам, че вече си имала опит с точно такава и се е докарало до никъде).

Според мен не гледай назад, не съжалявай, че искаш да продължиш напред и да намериш по-добро, направи го и се радвай на Софията, има какво да ти даде, ако си го потърсиш. (: