Абсолютно съм съгласен с дакеро. (мн. ми е съмнителен с тия 3 мнения ) Изразът му беше мъжки и затова не ти харесват изразните средства, но нещата са абсолютно верни.
Аз ще ти дам съвет. Видимо нещата няма как да се получат, защото искате различни неща. или по-точно: Той иска нещо, а ти изобщо не знаеш какво искаш, но не е това, което той иска. Пък и до колкото разбирам той е готов да смени град и всичко заради теб (може би бъркам). Ти би ли била готова на такава жертва заради него? Естествено, че не. Щеше да останеш Варна. Представи си, че той смени град, обстановка и всичко и след 2 месеца скъсате. Видимо се СТРАХУВАШ от това да заживеете заедно и се чудиш дали да не заживеете заедно от СТРАХ да не е останеш сама. Това не е добра комбинация и не предвещава нищо хубаво. Защото СТРАХ + СТРАХ не е равно на ЩАСТИЕ.
Отделно ти отиваш в нов университет и град. 1. курс... тепърва предстоят купоните, алкохоола, веселия живот и всякакви изпълнения. Ще ти се появят доста възможности на хоризонта, повечето вероятно по-малоумни от настоящия ти приятел (поне по описанието), но с твоята несигурност ще искаш да опиташ всичко от живота, което не си опитала. И пак ще следват драми и теми в тийнпроблем.
А човекът вече е на 26, минал ги е всичките тези неща, неговият социален кръг вече се е свил, иска по-спокоен живот, би имал по-малко възможности от теб, защото на теб тепърва ще ти се разширява социалния кръг и това да заживеете заедно и да го скъсаш след n-та време, не би било много коректно спрямо него самия. Вашият съвместен живот при положение, че ти самата не искаш да живееш този живот, но те е страх да си сама за известно време и затова заживяваш замалко с него, пък впоследствие късате, би бил много по-голяма загуба и драма за него. Въпрееки че надали би написал тема във форум затова. Така че 1 разговор, разделяте се, отдалечавате отношенията си и повече без драми.
П.п. Човек не харесва да го гушкат, когато не са го правили на време, като е бил малък. Тази особеност е в следствие на травма на съответния човек от детството.
П.п. Бързата смяна настроения няма нищо общо със зодиите, а със самочувствието и чувството за липсата на сигурност и неуспех. Ако човек е уверен и успяващ, независимо от коя зодия е, няма да си сменя бързо настроенията.
Последно редактирано от Mo6no : 09-13-2012 на 06:18