- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Fucking dilema - стена от текст.
Намби, аз ся съм в Плевен и ми е ид'ялно без да бъда търсена,без да си говорим и т.н. Да, имам чувството, че той е много скъпо и ценно човече, но верно ме притиска по досаден начин. От друга страна ще си забраня да мисля и ще видя как се чувствам.
*И аз понякога просто МРАЗЯ да ме гушкат. Едно такова досадно ми е и искам да се махна на мига. Точно като котка съм - когато аз си го поискам, тогава. Баща ми е така и от него съм го наследила. Той доста не харесва ласките и целувките :Д
Лепри, тенк ю фор дъ адвайс! Много е добър, наистина. Проблемът е, че приятелят просто иска да живеем заедно и излиза с едни оправдания, че нямало сми' да живеем отделено (а квартири в София бол, нека си излезе сам..), защото нямало да има как да се виждаме често и всичко щяло да пропадне. Работа, разстояние на кварталите и т.н. Но това за мен са глупости! Има ли желание, има и начин.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ще ти напиша сериозен отговор, не е заяждане, а е реалната страна на нещата. Ако искаш, я приемаш. Ако искаш-я изтърваш.
Първо за зодиите. Пълните глупости са това. На света има 7 милиарда души. 7 милиарда, делено на 365, прави по 19 хиляди еднакви хора всеки ден. Нали ви е ясно, че това е невъзможно. В зодиите винаги пише едни и същи глупости-"чувствителни, интелигентни, остроумни, забавни...." бла-бла. Ама за никоя зодия не казват-"глупави, досадни, натрапчиви" и т.н. Всичко си зависи от твоя характер. Не от това кога си родена и разните глупости със зодиите. Повечето го ползват за оправдание на характера си, което е адски глупаво.
Сега и по темата ти. Малко наподобява на курва. Ти си имаш един кур в ръката (на твоя), обаче вече ти е омръзнал и искаш друг. То се е видяло. Момчето иска с теб да живее, пък ти си измисляш разни оправдания. Обаче на хоризонта явно няма други курове. Само на твоя и на бившия ти. А на теб не са ти интересни и заради това ги мотаеш (бившия не, но явно си му давала надежди). На сегашния вместо да му даваш нужната обич, ти му я даваш, когато ти си искаш. Когато не си на кеф, да се оправя той. Лошото е, че в един момент ще му писне да ти търпи глупостите и ще ти бие шута. Затова най-добре му кажи, че намираш връзката ви за изчерпана и остани известно време сама със себе си, за да се изясниш.
Извинявам се, ако съм бил прекалено циничен, но поведението ти наподобява на такова.
Точно така трябва да ни се обяснява тук, за да имаме представа за нещата ! И моето мнение е да не контактуваш с никого от двамата.От една страна не е хубаво да го отритнеш,както казваш ти, но от друга не е хубаво и да си играеш с чувствата му... Щом той предага общо съжителство-значи има много сериозни намерения, ако съдим само по тези негови думиИ все пак е много различно да "ходиш" с някой и да живееш с този човек-аз най-добре знам разликатра между тези двете неща!
Продължавай напред с нови хора,нови запознанства и емоции и това е... а тези двамата каквото искат да си мислят, живота си е твой и ти решаваш кое е добре и кое не за теб
![]()
dakero, аз ти благодаря за изчерпателния отговор, определено ми е полезен, НО не възприемам мъжете като курове, нито пък някога съм мотала бившия си. :Д
Настоящия... да, има сериозни намерения и аз какво? Съжалявам, че не мога да им отвърна. В дилема съм, защото му имам голямо доверие и ние имаме добре връзка (connection), приятели сме. Той отключи доста неща в мен и наистина с него съм по-доволна и по-щастлива. Но ме притиска и малко или много идеята за съвместно съжителство НЕ МИ ХАРЕСВА.
Това няма нищо общо с куровете. Никой кур не ми е омръзнал, просто защото аз така или иначе не съм нимфоманка и тн.
А на бившия.... ах. Не съм му давала надежди. Не и в тоя контекст, в който той излиза излъган, и че много ме е чакал или много е искал да е с мен. Ако толкова искаше, щеше да намери начин. Той просто ме възприема като играчка, на която само да свирне и тя е готова да му се хвърли в обятията. Да, ама не. 3 години исках единствено да приключим нормално, да проведем един хубав разговор - а не толкова да се съберем, въпреки че ми липсваше. Превъзнасях го,поставях го на пиедестал. Каквото съм могла, съм му го дала. И като цяло ми писна от драми, да си троша нервите и да получавам тъпо отношение. Сега и да иска да ми даде друго отношение, вече не го ща, просто щото не съм балама само да ми свирнат и да доприпкам. Достатъчно се огорчавах тея 3 години, за да искам още.
С всичко останало в твоя пост съм съгласна. Никой няма да ми търпи настроенията вечно, така че трябва да решавам бързо.
Благодаря ти отново.
Според мен трябва да ги оставиш и двамата и да си заживееш наново, чисто и подредено. Остави го тоя бивш, каквото било - било, но недей наранява настоящия. В момента излиза, че изобщо не знаеш какво искаш, а ако седиш до него и само мрънкосваш най-накрая ще ти бие шута. Много правилно е казано, че светът е пълен с хора, които не знаят какво искат, но са готови да минат през всичко, за да го постигнат. Стига си се лутала, отърси се от всичко и всеки и продължи напред. Това е решението.
Аз ти казвам на какво наподобява поведението ти. Съвсем нормално е да реагираш по тоя начин на изказването ми.
Виж сега. Човекът в момента има някакви планове. И щом е на 26 години, това е напълно нормално. Вече му е време за женене, деца и т.н Деца се гледат, когато си млад. Все пак ти трябва енергия, за да се грижиш пълноценно за тях. А не като станеш на 35-40 да ги правиш. На тоя етап от живота ти обаче ти не можеш да му дадеш това (макар и да не ти го е заявявал, явно има доста сериозни намерения към теб). И щом не можеш да му отвърнеш сега, по-добре го остави. Не го мотай. Щото не се знае дали след 2-3 години все още няма да си готова за подобна крачка. Пак може да не искаш. Няма смисъл да лъжеш момчето и да го бавиш повече време.
За бившия ти. Уговорете се, вижте се, проведете сериозен разговор и му кажи нещата в прав текст. Да няма неизяснени истории.
Дай си почивка, осмисли какво искаш, какво ти трябва и т.н. Но най-вече седни и се изясни за себе си. Опитай се да станеш психически по-устойчива и с повече вяра в себе си. Не е лесно, но се постига. Характер трудно се променя, но се променя.
Абсолютно съм съгласен с дакеро. (мн. ми е съмнителен с тия 3 мнения) Изразът му беше мъжки и затова не ти харесват изразните средства, но нещата са абсолютно верни.
Аз ще ти дам съвет. Видимо нещата няма как да се получат, защото искате различни неща. или по-точно: Той иска нещо, а ти изобщо не знаеш какво искаш, но не е това, което той иска. Пък и до колкото разбирам той е готов да смени град и всичко заради теб (може би бъркам). Ти би ли била готова на такава жертва заради него? Естествено, че не. Щеше да останеш Варна. Представи си, че той смени град, обстановка и всичко и след 2 месеца скъсате. Видимо се СТРАХУВАШ от това да заживеете заедно и се чудиш дали да не заживеете заедно от СТРАХ да не е останеш сама. Това не е добра комбинация и не предвещава нищо хубаво. Защото СТРАХ + СТРАХ не е равно на ЩАСТИЕ.
Отделно ти отиваш в нов университет и град. 1. курс... тепърва предстоят купоните, алкохоола, веселия живот и всякакви изпълнения. Ще ти се появят доста възможности на хоризонта, повечето вероятно по-малоумни от настоящия ти приятел (поне по описанието), но с твоята несигурност ще искаш да опиташ всичко от живота, което не си опитала. И пак ще следват драми и теми в тийнпроблем.
А човекът вече е на 26, минал ги е всичките тези неща, неговият социален кръг вече се е свил, иска по-спокоен живот, би имал по-малко възможности от теб, защото на теб тепърва ще ти се разширява социалния кръг и това да заживеете заедно и да го скъсаш след n-та време, не би било много коректно спрямо него самия. Вашият съвместен живот при положение, че ти самата не искаш да живееш този живот, но те е страх да си сама за известно време и затова заживяваш замалко с него, пък впоследствие късате, би бил много по-голяма загуба и драма за него. Въпрееки че надали би написал тема във форум затова. Така че 1 разговор, разделяте се, отдалечавате отношенията си и повече без драми.
П.п. Човек не харесва да го гушкат, когато не са го правили на време, като е бил малък. Тази особеност е в следствие на травма на съответния човек от детството.
П.п. Бързата смяна настроения няма нищо общо със зодиите, а със самочувствието и чувството за липсата на сигурност и неуспех. Ако човек е уверен и успяващ, независимо от коя зодия е, няма да си сменя бързо настроенията.
Последно редактирано от Mo6no : 09-13-2012 на 06:18
Аз съм поласкана, че ми изрови темата : ) Яко stalk, а?
Благодаря все пак. Не мога да кажа, че не си полезен с това мнение.
Решила съм какво да правя и то е разделяне след заминаването ми.
Последно редактирано от jghgh : 09-13-2012 на 08:15
Хахахаха, добър опит. Не улучи обаче. Като единствено дете бях обгрижвана, направо глезена нон-стоп от родителите ми на първо място, което се оспорваше и от баби, лели, дядовци, братовчеди. Та не се държа дръпнато, щото имам неизлекувана травма от детството, просто съм си такъв тип - не обичам да ме имат за плюшено мече.
Не знам колко си интелигентна,но се изказваш като 12 годишна пикла.Нищо лично,просто мисля,че на 19 години трябва вече да си се научила да говориш по - нормално и интелигентно дори... както и да е. Проблемът ти е,че страдаш от липса на самочувствие,защото твоето дори не е ниско,твоето изобщо го няма.Щом е си щастлива с един човек,не можеш просто да си с него,защото те е страх,че никой друг няма да те приеме такава каквато си.Щом той го е направил,ще се намерят и други.
^ Не се обиждай, ама много бъркаш. Точно jghgh е в пъти по-интелигентна от сума хора в тоя форум. Преди да се пробваш да направиш някой брутално неверен анализ, прочети повече от 1 пост на човека.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
абе, тя е фенка на Бийбър, разбира ги нещата момичето;
форумна защита! тенк ю, гайс!
аз вЕрно съм си написала темата като простак, но вие ме познавате, и не ми се занимаваше да си формулирам етелегентно темата :д
Абсолютно точно.
Да, наистина се е оплела в своите драми, но това което каза за нея е пълна глупост.
JuStElly, правиш ми ужасно лошо впечатление тия дни. Какво означава да говори "по-нормално и интелигентно"? Да използва по-сложни думи и термини, които да объркат 15 годишния ти мозък? Говориш клиширано, говориш глупости. Прочети какви ги пишеш, преди да постваш.