- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- сънят ми
Значи заспивам си аз след като се наплаших с тея есемеси (за справка виж "ПОЛУЧИХ ПАРАНОРМАЛЕН СМС!") и сънувам ебахти съняХодя си аз по неква улица и изведнъж Тре търчи зад мене и ми вика:Стой бе,нали те помолихме да изчакаш..Той Били още пробва едни червени дънки,хареса си и една риза,и вратовръзка..
Аз седя и го гледам и некъв пелния игнор му правя и продължавамобръщам се и изведнъж пред мене Били..ама не къде да е,а в съблекалнята и тамън пробва некви боксерки
обръщам се-пак съм на улицата и Тре ми разправя некви неща..Пак се обръщам,ама тоя път съм на концерт на зелените..после не помня кво стана
![]()
аз пък сънувах, че съм в училищната тоалетна и из кабинките съфорумците ме молят да ги изкарам от там. После слизахме по някакви стълби и една жена извика "бегайтеее" и аз поглеждам нагоре и някакво тежко, огромно, кръгло нещо се мъчи да се откърти O_O ама то живо! Побягнахме ние и стигнахме до някаква изоставена сграда и там беше пълно със странни изчадия които ни гонеха.. O_O
абе,DennisCobain,там в кауфланд има ли Kerrang! ?
WTF ИМА KERRANG В КАуФЛАНД?!!
КОЛКО Е?! ИМАТ ЕБАХТИ ЯКИЯ ПЛАКААТ
аз пък напоследък сънувам супер реалистичните ужаси... хем реално,хем страшно
![]()
Някой гледал ли е онова за трифидите. Сънувах че са в блока и не мога да изляза навън.![]()
WTF в бг браво е имало лепенка на новия албум на зелен ден![]()