.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Изсветлени краища

Здравейте!
    Постоянно се натъквам в интернет на картинки на момичета с кестенява коса и изсветлени краища. Краищата са с няколко тона по светли от естествения цвят и често той стига дори до русо, но изглежда много естествено и искам да попитам дали някой си е правил нещо подобно и с какви средства е постигнал резултата. Нещо такова : http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B8...9,r:0,s:0,i:70

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Зависи от косата ти...ако е светло/нормално кестенява, според мен би се получило с няколко тона по-светла боя просто, няма нужда да се ползва обезцветител, понеже има опасност да стане неравномерно и да се получи прекалено голям контраст, а това би било неестествено.
    На английски му викат ombre , ако ти имаш малко повечко време влез в youtube, там има доста уроци и неща по тази тема, даже има и do it yourself, ама по-добре е на фризьор )
    Леко изсветлените крайща ми харесват супер много, стоят много свежо и естествено, ако косата ми беше чуплива/на големи букли веднага бих си направила, на коса с едри къдрици стои уникално, ама аз като съм с права ще е fail отвсякъде, иначе много искам да си направя, ама..
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    А може би просто са си изрусили косата и сега чакат да им израсте естествената...
    Виждала съм такива гледки на живо. Стои отвратително.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Jaune
    Ох, и аз искам точно това, ама още не мога да се наканя да го направя. На фризьор ще ида, де, но не ми се дават 50 кинта за едни краища (с къса коса съм).

Голям фен Аватара на pepa97
    Оф бившата ми съученичка си правеше така косата нейната е светло кестенява ,а на краищата я правеше бледо руса.Според мен е циганско,но както прецениш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си