.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Щом от 5 години сте заедно значи най-вероятно сте минали през the usual shit, като временни раздели, почивки и т.н...пък и да не сте. От личен опит мога да кажа, че е по-добре на този етап от отношенията ви да вземеш решението за себе си . Сама казваш, че не си струва да си пропиляваш младостта и годините, но веднъж като е почнал да се държи така - промяна няма. Не минават леко тези неща , спор няма, но хора сме ... Винаги можеш да се разделиш временно с него да го стреснеш (ако досега не си го правила, сама ще си прецениш дали ще има ефект) и евентуално да осъзнае, че шит гот риъл, и да промени отношението си. Със сигурност мога да кажа, че да го чакаш сам да му светне лампичката и да търпиш това отношение ей така между другото , не е добра идея. Все пак след толкова години сигурно ти идва и мисълта "да градя живот с този човек"...трябва хубаво да си помислиш дали си струва да го чакаш да порасне..

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Ами ние сме се разделяли неведнъж. Всеки път с обещанието , че всичко ще се промени . И така беше - променяше се за няма и месец и после пак по старо му . Вече знам ,че временните раздели нямат ефект . Не знам , понякога се разнежвам и ми е хубаво , понякога пък имам чуството , че го мразя. А за градене на живот с този човек ... не си представям да имам дете от него и то да гледа всекидневно как баща му ме обижда и да ни слуша караниците. Знам ,че много жени си мислят , че като имат дете от някой отношенията им ще се променят към по - добро , но аз не съм от тях.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си