.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Недеи така,не е хубаво о6те от сега да се от4аива6,успокои се,моята сестра повтаря за 2-ри път..

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Vampire23 Виж мнението
    успокои се,моята сестра повтаря за 2-ри път..
    Това не е особено успокоително...

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy Виж мнението
    Момента, в който разбираме, че гадните неща може и на нас да ни се случат .... :Д
    Плод на безхаберието ти и безотговорността ти е това .. Отнесла си се лекомислено към единственото по- съществено задължение, което имаш за момента.

причината за "несмисъла" на живота ти в момента е изцяло заради твоите действия... Следователно, след като си могла със собствени усилия да паднеш толкова неприятно, си напълно способна да се изправиш обратно и да покажеш на хората, че си по- силна от това.
    Просто, рано или късно ... хората осъзнаваме, че носим отговорност за действията си и трябва да сме по- отговорни спрямо себе си. Нормално е в първия момент да изпаднеш в паника .. едва ли преди си се издънвала по този начин.
    Живота винаги има смисъл, не се предавай.
    +++++
    Гледай да се поправиш и да не повтаряш тази грешка. С бягане от час и от реалността няма да стигнеш далеч.
    always late but worth the wait!

Повече от фен
    Имам познат, който миналата година остана на поправителен, точно по физика. Доколкото знам, не е ставало въпрос само за незнание,а за някакво заяждане, тъй като оставените на поправителен са били твърде много. Пуснала едни, оставила други, но септември останали още хора, които не го издържали. Но условно си тръгна познатият ми в 10 клас и в началото на учебната година за пореден път се яви и го пусна тази , не е повтарял.Значи си има вратички. Провери и седни да учиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си