- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Анкета: Какъв е вашият тип за мъж?
Мъжкарчето - тип Лазар Ангелов, Badr Hari
Доброто русо синеоко момче - Chris Hemsworth
Мистериозният леко сдържан мъж - Тузаря от Сексът и градът
Спортистчето - Christiano Ronaldo
Метросексуалният - Mario Casas , Justin Bieber
Талантливият - някой певец, рапър, китарист, художник, който ви привлича с таланта си
Срамежливецът - момчето, което си мечтае да излезе с вас, но никога няма да ви покани първи
Ученолюбивият - с когото може да си говорите часове наред на най-различни теми
Силно татуираният тип, когото баща ви никога няма да хареса, но е ужасно секси
Нещо друго?
Нененене, искам да кажа ако сте гледали tres metros sobre el cielo ще разберете. Смисъл нали знаете, той представлява това което искат е повечето момичета- бунтар, нежен, чувствителен, но не и прекалено. В двете крайности си пада героят на Марио във филма, аз за това му се кефя и другото което е, че има нещо в лицето, абе общо взето което ме привлича, някъв супер якия е... Оо и усмивката му е awazing!
Аз само в този филм съм го гледала, утре ще гледам втората част с него- Tengo ganas de ti, ама пак няма да има хепи енд явно... ;(
Иначе Джъстин Бийбър пффф кйдсдкйсдф :@:@:@:@ Кефи като характер, доколкото мога да вярвам на Never say Never, ама като визия и глас е ... неее, моля ви се!
То няма точно мой тип мъж, по точно е като пъзел от различни парчета... Да е добър, но и да знае кога да бъде загадъчен и {лош} (не точно, ама ми изчезна думата...). Може д ане е спортист, но да поддържа тялото си, както и както казаха по горе- да се поддържа ама да не е чак метросексуален като Бийбър бляк... Касас си е много добре- в границите си е според мен. Ама то едва ли не всички холивудски мъже са метросексуални, например Дейвид Бекъм и прочее. Би било хубаво да е талантлив, но не е и толкова задължително... въпреки че аз смятам, че всеки човек си е талантлив по своему. Друг е въпроса дали някои са открили това, в което са талантливи или не.
Да е чувствителен, но и понякога да проявява животинските си инстинкти.
Е, естествено, да е някой, с когото мога да говоря на 7283623 теми.
Татуировки... ако са такива грамадни по цялото тяло- не, мерси...
Ако е 1 или 2 малки, може.
Но най- важното е да умеем заедно да прекарваме приятно времето си, да изненадваме другия по често така че да не си омръзнем в скоро време. Малко се отплеснах от темата, но карайте...
Последно редактирано от ROFLWTF : 09-04-2012 на 20:26