.

Виж резултатите на анкетата: Какъв е вашият тип за мъж?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мъжкарчето - тип Лазар Ангелов, Badr Hari

6 17,65%
  • Доброто русо синеоко момче - Chris Hemsworth

7 20,59%
  • Мистериозният леко сдържан мъж - Тузаря от Сексът и градът

15 44,12%
  • Спортистчето - Christiano Ronaldo

3 8,82%
  • Метросексуалният - Mario Casas , Justin Bieber

4 11,76%
  • Талантливият - някой певец, рапър, китарист, художник, който ви привлича с таланта си

9 26,47%
  • Срамежливецът - момчето, което си мечтае да излезе с вас, но никога няма да ви покани първи

4 11,76%
  • Ученолюбивият - с когото може да си говорите часове наред на най-различни теми

7 20,59%
  • Силно татуираният тип, когото баща ви никога няма да хареса, но е ужасно секси

10 29,41%
  • Нещо друго?

3 8,82%
Анкета с повече от един глас.
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Threaded View

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Нененене, искам да кажа ако сте гледали tres metros sobre el cielo ще разберете. Смисъл нали знаете, той представлява това което искат е повечето момичета- бунтар, нежен, чувствителен, но не и прекалено. В двете крайности си пада героят на Марио във филма, аз за това му се кефя и другото което е, че има нещо в лицето, абе общо взето което ме привлича, някъв супер якия е... Оо и усмивката му е awazing!
    Аз само в този филм съм го гледала, утре ще гледам втората част с него- Tengo ganas de ti, ама пак няма да има хепи енд явно... ;(

Иначе Джъстин Бийбър пффф кйдсдкйсдф :@:@:@:@ Кефи като характер, доколкото мога да вярвам на Never say Never, ама като визия и глас е ... неее, моля ви се!

То няма точно мой тип мъж, по точно е като пъзел от различни парчета... Да е добър, но и да знае кога да бъде загадъчен и {лош} (не точно, ама ми изчезна думата...). Може д ане е спортист, но да поддържа тялото си, както и както казаха по горе- да се поддържа ама да не е чак метросексуален като Бийбър бляк... Касас си е много добре- в границите си е според мен. Ама то едва ли не всички холивудски мъже са метросексуални, например Дейвид Бекъм и прочее. Би било хубаво да е талантлив, но не е и толкова задължително... въпреки че аз смятам, че всеки човек си е талантлив по своему. Друг е въпроса дали някои са открили това, в което са талантливи или не.
    Да е чувствителен, но и понякога да проявява животинските си инстинкти.
    Е, естествено, да е някой, с когото мога да говоря на 7283623 теми.
    Татуировки... ако са такива грамадни по цялото тяло- не, мерси...
    Ако е 1 или 2 малки, може.

Но най- важното е да умеем заедно да прекарваме приятно времето си, да изненадваме другия по често така че да не си омръзнем в скоро време. Малко се отплеснах от темата, но карайте...
    Последно редактирано от ROFLWTF : 09-04-2012 на 20:26

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си