.

Виж резултатите на анкетата: Какъв е вашият тип за мъж?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мъжкарчето - тип Лазар Ангелов, Badr Hari

6 17,65%
  • Доброто русо синеоко момче - Chris Hemsworth

7 20,59%
  • Мистериозният леко сдържан мъж - Тузаря от Сексът и градът

15 44,12%
  • Спортистчето - Christiano Ronaldo

3 8,82%
  • Метросексуалният - Mario Casas , Justin Bieber

4 11,76%
  • Талантливият - някой певец, рапър, китарист, художник, който ви привлича с таланта си

9 26,47%
  • Срамежливецът - момчето, което си мечтае да излезе с вас, но никога няма да ви покани първи

4 11,76%
  • Ученолюбивият - с когото може да си говорите часове наред на най-различни теми

7 20,59%
  • Силно татуираният тип, когото баща ви никога няма да хареса, но е ужасно секси

10 29,41%
  • Нещо друго?

3 8,82%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Тъкмо си отдъхнах, че е свършило времето на лексиконите и ето пак.

НЕ е задължително да имаш влечения към ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН типаж мъже и да преследваш този идеал до дупка, противно на мнението на авторката, която така упорито се опитва да го наложи.
    Търся някви рандом качества: да ме уважава, да мога да говоря на различни теми, да ме подкрепя, да има някви амбиции за бъдещето и някъде из приоритетите му да се нареждам и аз. Не е като да е нещо непостижимо. Тия неща мога да ги получа от всеки втори, ако си изиграя картите правилно.
    Въобще, връщайки се назад, нямам бивши, които да имат някви прилики помежду си. Освен мен, разбира се.
    Втората прилика, за която се сещам след супер много напрягане, между настоящия и един бивш, е наличието на татуировки. Нищо друго.
    Обичам шарени хора, обичам да ми е интересно, обичам индивидуалния подход, за това надали някога ще си позволя да забия на едно място и да излизам с мъже от определена прослойка. Тъпо ми се вижда някак.
    Последно редактирано от NambyPamby : 09-09-2012 на 08:27

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си