- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да ви се похваля...
Не, повече се свири, пее и танцувабтв, ти къде учиш.. И бтвв не може да не си ме виждала
аз съм най-ненормалния човек в града. Постоянно съм със нетипични цветове на косата и почти винаги си мъкна китарата
и все си мисля че те познавам
![]()
Кажи поне име, може и на лс. Не вярвам да е това от ника.![]()
така както сте си зашушкали имена,я шушнете и на мене?
Еми всъщност наистина ми казват "Денис". Истинското ми име е Десислава, но само учителите и родителите ми го ползват.![]()
аз пък си пуша...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Аз не помна.По едно време почнах да махам тия дето не ги познавам, ама твоя акаунт нещо ми се губи.
![]()
Хихи ама тя отначало ми се правеше на добричка и после и се показаха рогцата и скъсах с неяи представи си, зарязала е Вики, не чакай. . . Когато е започнала да ходи с мен, е ходела и с Вики и чак после я е зарязала, след това ходеше с някакви други после като скъсах с нея се е молела на Вики да и прости и тя май я измаршира много яко
и ми се хвали " аз над 100 момичета съм ебалаа"
![]()
![]()
Радвам се че Вики най-после я заряза. Крайно време беше но сега не говоря с Вики, и тя си е виновна за това. А Нанси е ебати пича и много си я обичам. А Патрисия никога няма да се научи.. тя въобще напоследък съвсем заприлича на момче. Прическата и е точно като на Бийбър.И не знам защо още ми е в списъка с приятели...