Ами изкара ме, че преписвам. Първи час имахме Биология и аз имах едни разпечатки с най-важното от уроците дето трябваше да знам и си ги преглеждах постоянно. И в полузаспало състояние без да се осъзнавам кво става съм ги сложила между страниците в учебника ми по Руски език, с който си подлагах, поради простата причина, че нямах друг учебник, на който да си подложа тоя огромен лист. И тая по средата на часа хвана една патка да си гледа в тетрадката по Биология и реши по някаква неознаваема причина, че трябва да дойде и да ми рови из учебниците и намери тия листи и ми взе работата, а аз дори не бях си и помислила да поглеждам, щото си знаех всичко (както винаги). Все пак ще кандидатствам с Биология след 12 клас.. Та много се ядосах и й тръшнах 2 пъти тамън вратата и й казах, че изобщо не се държи като зряла жена, която е учителка в едно от така наречените престижни училища тук. При което тя ми написала забележка " Държи се непристойно в час по Биология " Повече от смешна ми стана, понеже в 9ти клас само ми тичаше след гъза да ме пита с кво искам да кандидатствам след 12 клас, къде и т.н. и много добре знае, че си знам всичко по предмета. И после като връщаше тестовете ми беше писала 4ка. Всичко което си бях написала до момента на взимането на листа ми, беше вярно. А на последното контролно реших, че на бюрото ми ще има само и единствено химикалка, а всичко останало ще бъде в раницата ми, която я сложих на парапета на прозореца. И кво стана? Изкарах най-много точки от всички в класа и ми писа 6. И след тва тръгна да ми се извинява и и искаше да ме изпитва за 6 за годината, ама аз точно тогава си счупих крака, понеже нали съм от желе..
ПП: ГПЧЕ Плевен
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\