Майка ми след 2 седмици има рожден ден. Мисля да и взема някакъв подарък и картичка, която да надпиша. Може ли да ми помогнете да напиша картичката с хубави пожелания? Аз съм си написала няколко идеийки, но не ми харесва нещо.
Честит рожден ден, мамо! Бъди жива и здрава, щастлива и много обичана. ......... Благодаря ти, че си ме дарила с живот! Благодаря ти за това, че никога не си ме лишавала от нищо! Благодаря ти за това, че си ме отгледала и си ме направила човек! Благодаря ти, че те ме има!
Където съм поставила точките, незнам какво да вмъкна. Така както съм го написала, не ми допада. Някакви идеи?
На мен ми харесва това, което си написала, защото не е поредното копирано пожелание от интернет, а ти си си направила труда да седнеш и да го мислиш! Браво, страхотно е!
Точно тея думи вървят в нета със снимка на Николета, че си го е написала на стената за нейната майка. Айде после пак кажи, че не е копирано от нета ахаха
Измисли си нещо сама. Нещо лично, което майка ти ще почувства, докато го чета. Ако копираш от интернет или от където и да било, майка ти ще усети, че не си вложила много чувство в написаното.