.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Оргазмът е един, защото g точката е продължение на клитора. Чела съм книги за тантра и сме пробвали някои масажи - двете неща са свързани, просто вътрешното стимулиране води до по-силен оргазъм..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от bathory Виж мнението
    Оргазмът е един, защото g точката е продължение на клитора. Чела съм книги за тантра и сме пробвали някои масажи - двете неща са свързани, просто вътрешното стимулиране води до по-силен оргазъм..
    Не съм съгласна с теб. Изпитвала съм и двата едновременно и по отделно, а при вагинален без стимулация на клитора не се изпитва и клиторен така че....... Понякога вагиналния е по- силен, понякога клиторния. Зависи и няма как ние да ти кажем каква е разликата. като ти дойде времето сама ще разбереш.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от sexblqn Виж мнението
    Не съм съгласна с теб. Изпитвала съм и двата едновременно и по отделно, а при вагинален без стимулация на клитора не се изпитва и клиторен така че....... Понякога вагиналния е по- силен, понякога клиторния. Зависи и няма как ние да ти кажем каква е разликата. като ти дойде времето сама ще разбереш.
    Знам какво имаш предвид, но оргазмът е един просто нервните снопчета са от различен вид и затова се усеща като двоен оргазъм.
    П.П.: Разбрала съм го отдавна да ти кажа.. )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Много се радвам за теб тогава , защото щастливките, които наистина знаят щое то оргазъм са наистина малко ( или поне тези, които са изпитвали повече от един).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си