.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: SAMSUNG GALAXY S3

Threaded View

Стабилен смартфон, ако до Декември не са пуснали Nexus 4-ката, със сигурност се спирам на S3. Единственото нещо което ме притеснява е това че има само 1GB RAM, колкото има и S2, имам чувството че Самсунг можеха малко повече да се постараят тук. Обичам да си слагам custom ROM-чета, и това може да ограничи донякъде възможностите от страна на допълнителни екстри и т.н. (а може би не..) - но за нормално ползване е повече от достатъчно. Батерията е с доста голям капацитет и дисплея е невероятен - бях много изненадан когато го сравних с този на моя телефон (Galaxy S I-9000), разликата е доста голяма.
    От страна на дизайн, според мен това е много красив и минималистичен смартфон - тънак и сравнително лек и балансиран за големината си, въпреки че някой хора са на мнението че телефона има евтино чувство в ръката ти и е направен от крехка и некачествена пластмаса. Аз не мисля така , и съм забелязал че хората с подобен коментар са най-вече Apple fanboy-четата.
    Като цяло - телефона си струва парите и бих го препоръчал, стилен, бърз, лек и практичен.. със сигурност няма да съжаляваш.
    Последно редактирано от Alchemist : 09-05-2012 на 10:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си