.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Проблем с родителите и

С моята приятелка сме заедно от година и половина.След месец и нещо аз се запознах с майка и.Казахме си здравей...и след това помолила приятелката ми да ме изпрати и те да останат двете.Аз си тръгнах.И оттогава ограничаваха и времето заради мен.Започнаха да искат да им се обажда като излиза и всеки път да им иска разрешение,да стои на компютъра до 22 часа по време на училище.Като сме заедно постоянно й звънят.Наказват я заради глупави и смешни причини и безпричинно.Преживявам го по някакъв начин.Под глупави причини разбирайте да си преговаря материала от миналата година в началото на септември и да НЕ излиза.Лятото и дадоха до 22,30.И от 20 август да гаси от 22 за да свикне за новата учебна година.Баща и казал,че ще ме набие.Не ни пускат да излизаме на Коледа....Взимат и компютъра,защото не си вдигнала телефона.Това става всяка седмица.Случи се семейна трагедия и малкият ми брат почина.Те бяха на море.Взеха и лаптопа и телефона да не си пишем.Приказват и че сме интриганти и че се интересувам от нея заради парите й.Де факто ние сме много по-заможни от тях,ама те не го знаят.Много работи мога да ви напиша.Сега пак и взели компютъра,лаптопа,телефони те на нея и по-малката й сестра и й казали,че ЩЕ НИ РАЗДЕЛЯТ.Защото като я изпращах до тях ми носеше една чанта,защото аз си носих лаптопа.Тя е на 17 и й остават някъде 10 месеца до пълнолетие.Какво да правя???

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не съм много сигурна, че може много да се направи по въпроса.
    Освен да седнете и да поговорите с тях.
    Ти на колко си?
    Защото ако си по-голям от нея може би ще има някакво значение.

Все пак - или тя да говори с тях, или и двамата го направете. Не виждам друг изход - тя все още е зависима от тях, няма как да е измъкне.

П.П. Темата не е ли за Любов?

Мега фен Аватара на xoxi
    Ти що за човек си? Не ми се вярва от едно 'здравей', майка й да си е направила такива изводи за теб, че чак да започне да ограничава вижданията ви.
    Предполагам или годините или нещо във външният ти вид или държанието е отблъснало жената още на пръв поглед.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Съгласен съм с xoxi. Напиши ни какво родителите й не харесват в теб. По принцип не са много тези, които така грубо са склонни да отблъснат приятел на детето си.

Виждам, че си добронамерено момче, което много го боли... Личи си, че имаш мозък в главата си и не разбирам какво е отблъснало майка й от теб.. Както каза xoxi... Може да е външния вид. Не го възпримеай като "Ако си грозен тя не те е харесала", а ако си стил - рап, метал имаш татуировки, пиърсинги... Аз обожавам такива момчета, но виж родителите ми също не им се кефят въпреки, че никога не са ми правили такива проблеми ;О
    Най-добре говори с майката.. Виж бащите.. за нега тя е малкото му момиче и трудно ще му станеш приятен.. ;дд Говори с майката, на мен ми харесва мисленето ти, начина по който общуваш.. Вероятно ще се разберете, ако не.. Ще ви е трудничко, но след 10 месеца те вече няма да могат нищо да направят и ще можете да сте си заедно спокойно и както си му е реда

Първо с нея сме набори.Имаме 3 месеца разлика.Нямам пиърсинг,аз дори не ходя на дискотека,не пуша,не пия НИКОГА.По цял работя.От 7 до 22-23.Гледам да не се срещаме с техните.Просто не знам какво да им кажа не може да съм такъв лицемер и да забравя всичко.Единственото,което са казали,че не ми харесват е,че съм от село.....Когато майка ми поиска да се запознае с момичето да го наречем Мария,като разбраха просто са я направили на нищо.Да не сме се женили и други работи.Не знам какво да правя.Гледам с всичко на един вид шега.Като погребвахме малкото ми братче,докато те бяха на почивка са и приказвали,че съм някакъв смотан селянин,който се интересува само от парите й.И аз много се нараних.Все едно починалото ми братче е някакъв смотан селянин,интересчия.Единств ено баба й и влиза в положение и се опитва да я защити.Дори мисли да я вземе при нея...

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Оо това е много гадно наистина!Но ако връзката ви продължи доста време може пък и родителите и да се примирят с това.Успех

Супер фен
    Град
    България
    10 месеца ще минат бързо,вярваш не вярваш.Опитай се да спечелиш доверието на родителите й.Както каза щом си заможен,защо напвимер някоя вечер не ги заведеж на вечеря?Да си поговорите,да те опознаят ;д Или пък ти ги извикай на вечеря у вас,заедно с твоите родители и така ;д Дано си схванал ;д
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Трайте си.

Ще издържите още една година, докато стане пълнолетна.
    Вариант също е да поговорите с тях, ама като ги гледам - няма да има особен ефект.

Супер фен Аватара на someonerandom
    А защо всички сте с фикс-идеята,че като стане пълнолетна и вече няма да е зависима от техните?Остава и още една година в училище,плюс евентуално висше,за което също трябват немалко пари.
    Пробвайте да говорите с тях.Явно са от онзи дразнещ тип хора,които не просто си мислят,че някой лев в джоба им прави всички други по-низши от тях,ами и са убедени,че всеки иска само да им се докопа до паричките.Честно казано,аз на твое място нямаше да понеса да съм в една стая с тях.Обаче имайки предвид,че трябва да говориш с тях заради приятелката си-предлагам директно да се съберете и да говорите.Наиситна може и да няма ефект,и честно казано те като са си го набили в главата вече,едва ли ще започнат ей така да те харесват,обаче реално няма как да стане по-зле(щом вече кроят планове да ви разделят),пък и може поне да приемат факта,че си се харесвате.Трябва да проумеят,че харесваш дъщеря им и искаш да си с нея,не с техните пари. И имай предвид,че докато тя живее с тях,те наистина могат да ви разделят,ако си го наумят и са достатъчно смахнати,така че се постарай.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на tori
    Никога не съм разбирала проблемите с родителите на гаджето, още повече - тези без причина. Щото тоя е от село и няма да `и позволяваме да излиза с него. Глупаво, но факт - такива родители съществуват. Както всички нагоре казаха, най-добре да говорите. ЦИВИЛИЗОВАНО, без дразги и висок тон. Кажи, че няма да излизаш с тях или с техните пари, а с Мария. Кажи им, че работиш здраво, за да имаш пари за нея. Кажи, че всъщност и ти, и семейството ти си имате достатъчно пари. Кажи, че каквото и да кажат за това, че си от село, нито за теб, нито за Мария е проблем. Кажи им, че могат да разчитат на теб ако искат момичето им да е щастливо и "добре огледано". (цитирам майка ми) :дд Обясни, че не си с нея заради секса или заради външната `и красота. Ако имат поне малко мозък, ще ти дадат шанс да ги шашнеш. Ако не, по-добре играйте по правилата им само привидно, пък като сте на училище се виждайте от време на време или тя да лъже, че е с приятелка и така нататък. Не толерирам лъжата, но нали знаеш - в любовта и на война няма правила. Успех и се борете за любовта си.

Тези хора за мен са побъркани.Не мога да ги гледам,не на живо,дори и на снимки.Дори отишли на дискотека майка и и баща и а пък те са 40-45 години!!!Дори и казали,че трябва да ИМА КРИТЕРИИ.Защото на село вместо да ходим на прословутото море,берем праскови.Не знам как го изтърпява това нещо.Пети ден не и дават нито лаптопа,нито телефона,които са заключени в тяхната стая и искат да се откажа от нея.Приказват и,че съм бил беден,интересчия.Един в седмицата излизаме и не я пускат.Като стане на 18,ще се обадя на баща й и ще му кажа много ясно:ИЛИ ЩЕ СЕ СЛУШАМЕ,ИЛИ ВСЕКИ ЩЕ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА.АКО МИСЛИТЕ ДА МИ ПРАВИТЕ МИЗЕРИИ,ЩЕ ВИ НАКАЖА.Даже на рождения й ден са звънели в полицията да я пускат за издирване,защото не си вдигнала телефона.Ако трябва ще отидем в полицията и ще им обясним как стоят нещата и да не я издирват.Дори баба й и сестра й ги мислят за откачени.Искали да им помага в бизнеса.И тя не иска.И майка й най-демонстративно заявила,че ще ни раздели.Догодина лятото като ми направят пак някоя мизерия,ще отидем на море за една седмица така ще ги накажа.А пък баща й е бил един курвар.И майка му като го питала какво е мислил за родителите на момичетата той казал,че ко да му пука за тях....Ако трябва до съд ще стигнем,имаме адвокати,ама така само ще изложа Мария.Дори като избягаме,дори да е на 18+,те ще намерят къде живеем и ще стане шоу.Единствено като я взема ще ги поставя на мястото им.....Какво ще кажете,някакви др решения?

Мега фен Аватара на draid
    Пич, родителите и са тотални комплексари. Те са истинските селяни, които са напуснали село преди време и вече се правят на големите граждани. Такива хора са най-лошото което може да ти се случи. Както е казал великият автор "Пази боже сляпо да прогледне" Това което правят е тотално неприемливо и малоумно особено за момиче което е на 17 години, да и забраняват да стой повече от 22 и т.н. глупости. Предлагам ти да не се отказваш и да не обръщате внимание на техните, не трябва да се оставяте да ви повлияват. Аз бях в подобна ситуация в която майка и мислеше, че моето семейство си мисли, че тя е с мен заради парите и такива щуротии.

Съболезнования за брат ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си