.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на slimbo

Маска за затваряне на порите... предложения?

Мисля,че е ясно!!

Голям фен Аватара на pepa97
    Ами на мен ми бяха казали сутринта със студена вода и порите се затваряли...ако се миеш с топла вода се разширяват.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на pepa97
    има и изсушаващи кремове-КРИЗИН струва 5,14лв от билковата аптека,стяга порите ,маха акнето ,но за жалост черните точки не се махат.. ЗА да не правя нова тема ще попитам тук за някакви продукти за черни точки,моите са много по носа и по бузите,даже и много трънчета имам ,които като ги стисна се махат,но изтича кръв и остават дупчици с кръв...много е грозно -имам 2-3 такива трънета..Моля някой да помогне ако има такива продукти за черни точки и по-специално за трънчета Мерси предварително...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    има и изсушаващи кремове-КРИЗИН струва 5,14лв от билковата аптека,стяга порите ,маха акнето ,но за жалост черните точки не се махат.. ЗА да не правя нова тема ще попитам тук за някакви продукти за черни точки,моите са много по носа и по бузите,даже и много трънчета имам ,които като ги стисна се махат,но изтича кръв и остават дупчици с кръв...много е грозно -имам 2-3 такива трънета..Моля някой да помогне ако има такива продукти за черни точки и по-специално за трънчета Мерси предварително...
    Козметик!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си