- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- бесен съм
отивам на химическото чистене да си взема униформата която е на 150г в отлично състояние
и ми я връщат без пагони и копчета ха познайте какви са тия копчета и дали имам машина на времето да си ги взема пак
ОДИН!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хора тази дреха е била на шипченските боеве и се е върнала запазена донесла е свободата на България и сега е унищожена
ОДИН!!!
Възможно ли е да си намериш тея копчета от някъде ? И ако да каква им е цената ?
ДенисЧобан определено е зле. Съчувствам ти за униформата, и аз нямаше да съм радостен, да дам на химическо чистене униформа оцеляла 150 години, и да ми я върнат в окаяно състояние.
трябвало е да го разбереш досега
пробвай да ги заплашиш със съд, поне някакво обезщетение ще получиш евентуално, а просто думи нямам-хем предупреждаваш, хем пак ти преебават всичко
сватбена рокля за 1200 лева в цвят слонова кост я направиха на петна от белина..и даже едно извинявай не казаха на кака ми :с
А ПЪК АЗ СЪМ БЯСНА,ЗАЩОТО НЯМАМЕ ВОДА И НЯМА И ДА ИМАМЕ СКОРО, А ПО ЦЕНТЪРА ПОЛИВАТ ШИБАНИТЕ СИ ГРАДИНИ С ШИБАНА ЧИСТА ВОДА
МАМКА ИМ
![]()
Абе... няма ли начин да се намерят копчетата? Тези от химическото на твоето място бих ги съдил до дупка, това е историческа вещ. Но и ти си виновен колкото и те, за да позволиш такова нещо да се случи. Сега и мен ме ядоса. Егати ужаса, съди ги тия до такава степен, че да ги накараш да ходят по каналите и да върнат всички пагони и копчета. А иначе подобни мога да ти кажа, че има една сергия на Женския Пазар както му викат с много подобни пагони и копчета, може да си ги възтановиш от там (но не са евтини). Или пък на пазара до Александър Невски там антикварните магазини. Няма да е същото, разбра се, но за друг път ще си знаеш урока.
Голяма работа, някаква антична вехта униформа![]()